Počasí dnes13 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Čistá Vysočina: Zaměstnanci jihlavského Bosche a jejich děti pomáhají zachovat čisté prostředí Vysočiny

PR článek

Na osm desítek dobrovolníků, zaměstnanců jihlavské firmy Bosch Powertrain s.r.o., včetně jejich rodinných příslušníků, podpořilo v sobotu 20. dubna 2024 patnáctý ročník jarního úklidu v Kraji Vysočina pod názvem „Čistá Vysočina“. I přes nepřízeň jarního počasí pomáhali dobrovolníci - zaměstnanci firmy - sbírat odpad na veřejných prostranstvích, zelených plochách a příjezdových komunikacích v okolí výrobního závodu 3 v průmyslové zóně Jihlava-Pávov. „Čistou Vysočinu“ pořádá Kraj Vysočina vždy v jarním období.

Zapojení dětí našich zaměstnanců

„Byla jsem nadšená z toho, že nás mamka společně přihlásila na akci Čistá Vysočina. Těší mě, že Zemi ulehčíme tím, že budeme sbírat odpadky z přírody. Ráda chodím na akce Bosch. Byla jsem například na akci pro dívky se zájmem o techniku nazvanou Girls´Day,“ řekla Vanesa Ebrová, třináctiletá účastnice akce.

Na úklidové akci se podíleli i vedoucí pracovníci

„Těší mě účast všech zapojených zaměstnanců na akci Čistá Vysočina. Mé poděkování patří také dětem, které dnes na akci přišly. Chtěly pomoci vyčistit naši přírodu a prostředí kolem nás, což je velmi důležité z hlediska ochrany životního prostředí. Jsem rád, že jsme se společně s mojí ženou mohli dnešní akce také zúčastnit,“ řekl technický ředitel Bosch Powertrain s.r.o. Rajendra Basavaraju.

Zaměstnanci firmy Bosch v Jihlavě se zapojují do jarní úklidové akce pravidelně od roku 2013, za tu dobu pomohli odstranit z přírody více než osm tun odpadků.

„Chtěl bych poděkovat všem, kteří připravili akci Čistá Vysočina a všem, kteří se jí zúčastnili. Dnešní akce je malým, ale důležitým příspěvkem ke zdravému a čistému životnímu prostředí pro nás všechny. Čistá Vysočina je samozřejmě i příspěvkem jihlavské firmy Bosch k udržitelné ochraně okolní přírody a příkladem zodpovědnosti vůči ostatní společnosti,“ sdělil účastník akce Dr. Andreas Wolf, vedoucí projektu elektromobility v JhP.

Tradiční dobrovolnická aktivita zaměstnanců je podporována firmou

„Výsledkem letošní úklidové akce bylo přes 50 pytlů s odpadem o váze okolo 200 kilogramů. Zachovat region Vysočiny v čistotě je zájmem každého z nás. Těší mě, že se naši zaměstnanci, společně s jejich dětmi, aktivně zapojují formou dobrovolnické práce do úklidu veřejných ploch a přírody. Do letošní akce se zapojil velmi vysoký počet dětí s rodiči. Letos jsme navíc vyhlásili pro dětské účastníky akce „Čistá Vysočina“ malířskou soutěž. Tři vybraní výherci obdrží jako dárek technickou stavebnici LEGO,“ sdělil k úklidové akci obchodní ředitel Bosch Powertrain s.r.o. Ralph Klaus Carle.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky úklid, čistota, prostředí, Čistá Vysočina, Bosch, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dan Kokora

Dříve jsme si tu také nějaký bordel dělali, ale od té doby co jsou tu Ukrajinci, je to ve všech městech enormní, jistě si toho všiml každý.

Neděle, 28. dubna 2024, 05:28Odpovědět

Čistá Vysočina: Zaměstnanci jihlavského Bosche a jejich děti pomáhají zachovat čisté prostředí Vysočiny | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.