Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Relaxace pro tělo i mysl: To je luxusní SPA & Wellness Aquapalace Praha

PR článek

Přijďte si užít chvilku jen pro sebe, odpočinout si od každodenního stresu a načerpat novou energii v luxusním SPA & Wellness nedaleko Prahy. Nechte se hýčkat uvolňujícími aroma masážemi, prožít revitalizační rituály, dopřejte si pěstění pokožky kosmetickými procedurami či tělovými detoxikačními zábaly. Vydejte se na cestu za zdravou a krásnou pletí s příznivými účinky na celkové zdraví organismu.

Součástí komplexu Aquapalace Praha v Čestlicích, nedaleko Prahy, je krásné a luxusní Spa & Wellness. Nachází se v prvním patře a nabízí širokou nabídku služeb nejen v oblasti masáží a kosmetiky. Dopřát si tu můžete kromě hloubkových, relaxační či aroma masáží také zkrášlovací rituály, kosmetické procedury, lymfodrenáž, manikúru, pedikúru nebo i turecké lázně Hammam s parní lázní a vyhřívacím mramorovým stolem či v neposlední řadě soukromé vířivky a sauny včetně dalších wellness služeb. Veškeré služby a procedury poskytují špičkový profesionálové ve svém oboru.

Naslouchejte svému tělu

Nejen při pocitu únavy a vyčerpání, ale pro celkový hluboký relax a nastartování organismu je ideální dopřát svému tělu jednu ze speciálních blahodárných aroma či relaxačních masáží nebo tělových procedur. Vybrat si můžete vždy ze dvou variant délky procedury – 60 minut či 90 minut. Navíc u aroma masáží je na vás volba vonného oleje dle vlastních preferencí a oblíbenosti vůní či bylin.

Zdraví, krása a odpočinek

Uvolnit napětí v těle a dopřát si pravidelně ve Spa & Wellness odstup od každodenního shonu a starostí je potřeba i v rámci celkové péče o své fyzické i duševní zdraví. Masáže, kosmetické procedury, SPA a další wellness služby nepřímo pozitivně podporují imunitní sytém, díky vyplavovaní "hormonu štěstí", který má antistresové a protizánětlivé účinky. Jedinečné esenciální oleje a používaná luxusní kosmetika při zkrášlovacích a ozdravných rituálech vám pak provoní pokožku, zregeneruje a hydratuje celé tělo.

Pokud se chcete nechat hýčkat i s partnerem, vyzkoušejte luxusní  Privátní SPA, kde vám váš odpočinek navíc zpříjemní lahev sektu a mísa čerstvého ovoce. Máte-li rádi exotiku a chcete projít opravdu celkovou řádnou očistnou kúrou, určitě zkuste privátní turecké lázně Hammam, kde prožijete dotek Dálného východu.

Královská a kompletní péče o vaše tělo i ducha

Navštivte luxusní Spa & Wellness Aquapalace Praha a vyzkoušejte vybrané masáže či procedury na vlastní kůži a dopřejte si zážitek plný vůní a relaxace. Navíc díky týmu profesionální lékařů a fyzioterapeutů můžete také ve Spa & Wellness využít i služby a procedury z oblasti fyzioterapie a léčebné rehabilitace. Odborníci vám zde pomohou vyřešit zdravotní komplikace či pooperační stavy. Spolupráce s pojišťovnami a garance krátkého termínu objednání je součástí komplexnosti služeb.

Nechte se hýčkat v krásném prostředí a dopřejte sobě i svému tělu zaslouženou péči.

Ohodnoť článek

Štítky wellness, relax, Aquapalace Praha, masáž, lázně, rituál, Praha, Čestlice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Relaxace pro tělo i mysl: To je luxusní SPA & Wellness Aquapalace Praha | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.