Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

FOTO: Koupaliště Polanka zůstane letos zavřené. Příští rok se mohou návštěvníci těšit na moderní vzhled

Na třebičském koupališti Polanka se letos nikdo nevykoupe. V tomto týdnu totiž začala rozsáhlá rekonstrukce za 170 milionů, které skončí za rok na začátku léta. Vizualizace, jak bude koupaliště vypadat, jsou však k dispozici už dnes.

"Cílem rekonstrukce je vybudovat moderní koupaliště, kde budou hlavně vyhřívané bazény, více možností občerstvení pro návštěvníky areálu, moderní zázemí s šatnami a lepší vyžití pro rodiny s dětmi," uvedl místostarosta Třebíče Miloš Hrůza

Zásadní změna čeká velký bazén, který bude nově rozdělen na část plaveckou a část relaxačně zábavní. Odpočinkové plochy u bazénů se dočkají rozšíření a upravený bude i vstup s terminálem.

Velkou změnou bude, že nově bude k dispozici ohřev vody a tak tak bude v případě potřeby teplejší. Také bude více možností občerstvení a zázemí i šatny budou modernější.

Koupaliště Polanka, které má mimo jiné padesátimetrový plavecký bazén, bazén pro neplavce a skokanský bazén, bylo postavené v roce 1978. Stojí nedaleko řeky Jihlavy v místech, kde od počátku 20. století byly říční lázně. Už třicet let má i tobogán.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Město Třebíč

Štítky koupaliště Polanka, plavecký bazén, tobogán, šatna, Třebíč, Miloš Hrůza, rekonstrukce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Koupaliště Polanka zůstane letos zavřené. Příští rok se mohou návštěvníci těšit na moderní vzhled | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.