Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jarní Srdíčkové dny se konají od 15. dubna. Letošní tváří je Emma, která trpí epileptickými záchvaty

Také letos se bude konat již tradiční veřejná sbírka, kterou pořádá obecně prospěšná společnost Život dětem již 24 let. Sbírka se koná na pomoc rodinám s vážně nemocnými dětmi po celé České republice. Sbírku můžete podpořit zakoupením sbírkových předmětů, které na ulicích nabízejí studenti středních škol.

Tváří této sbírky je malá Emminka. Její maminka žila bez rodičů téměř na ulici a když v době covidu otěhotněla, její partner prostě odešel, a tak zůstala na všechno sama. Navíc zjistila, že její milovaná holčička trpí tzv. Othaharovým syndromem.

Ten se projevuje silnými a častými epileptickými záchvaty, které poškozují mozek. Nikdo neví, co bude s Emminkou, která je jako hadrová panenka dál, maminka s ní rehabilituje a doufá v zázrak. Srdíčkové dny pomohou nejen Emmince, ale pochopitelně mnoha dalším nemocným dětem.

Pokud na ulici dobrovolníky nepotkáte, můžete navštívit e-shop na www.zivotdetem.cz a sbírkové předměty si zakoupit, také můžete pomoci zasláním dárcovské SMS na číslo 8 77 77 ve tvaru DMS ZIVODETEM30,60,90 nebo 180. Podpořit nemocné děti můžete také jakoukoliv finanční částkou na účet 83297339/0800, variabilní symbol 1234.

„Srdečně děkujeme všem, kteří si na ulici koupí naše sbírkové předměty nebo pomohou nemocným dětem jiným způsobem. Vaší pomoci rodinám s vážně nemocnými dětmi si nesmírně vážíme,“ říká Anna Strnadová, předsedkyně správní rady nadace Život dětem.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Zdroj Život dětem

Štítky pomoc, nemoc, dítě, srdíčkové dny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jarní Srdíčkové dny se konají od 15. dubna. Letošní tváří je Emma, která trpí epileptickými záchvaty | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.