Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Staňte se součástí modrého týmu! Wolt hledá kurýry v Jihlavě i Třebíči

PR článek

Vysoké výdělky, naprostá svoboda a rozzářené oči těch, kterým dovezete jejich objednávku. Na to se jako partnerský kurýr Woltu můžete těšit. A nezáleží na tom, jestli sháníte přivýdělek nebo pravidelný příjem. Rozvážet můžete kdy chcete a nepotřebujete k tomu žádné předchozí zkušenosti.

Budete svým vlastním šéfem

Kdy a jak dlouho budete rozvážet záleží jen na vás! Dny ani hodiny, které odpracujete, nejsou pevně dané a ani vy sami si rozvrh nemusíte plánovat dopředu. Doručování vám poskytne maximální volnost a flexibilitu.

Týdně i měsíčně můžete odpracovat tolik hodin, kolik jen vám váš časový harmonogram dovolí. Přihlásíte se, když můžete a odhlásíte se, kdy potřebujete. Pár hodin týdně? Proč ne. Od rána do noci? Jak jen chcete. je tak ideální například i pro studenty nebo rodiče s nevyzpytatelným časovým rozvrhem.

Výplatě se meze nekladou

Jen za hodinu si rozvozem  pro Wolt můžete vydělat až 300 Kč. Odměnu dostáváte za každé doručení zákazníkovi. Částka není fixní a zvyšuje se na základě mnoha faktorů tak, aby byla každá objednávka atraktivní.

Nebudete na to sami

Ať už se na vaší cestě po městě stane cokoli, tým technické podpory Woltu je tu vždy pro vás a na vaše dotazy odpoví do minuty. Ať už se budete potřebovat poradit ohledně poškozené objednávky, nezvěstného zákazníka nebo třeba píchlé pneumatiky. Během rozvozu máte od Woltu navíczákladní úrazové pojištění a pojištění odpovědnosti zdarma.

Práce na čerstvém vzduchu

Během doručování objednávek vás pohyb nemine a takbudete mít možnost udělat něco pro své zdraví.
A možná i díky rozvážení objevíte zákoutí svého města, která vám doposud zůstávala skrytá. No nezní to líp, než vysedávat každý den v kanceláři?

Žijte podle sebe

Chcete se k Woltu přidat? To nás těší! I způsob přihlášení je jednoduchý. Stačí na tomto odkazu podat přihlášku. Po jejím odeslání se podíváte na instruktážní videa a vyberete si způsob spolupráce. Následně můžete podepsat smlouvu. Wolt  vám zašleme pokyny k převzetí vybavení a jakmile si jej vyzvednete, můžete začít rozvážet radost!

Nejčastější otázky a odpovědi si můžete prohlédnout na webových stránkách Woltu.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky wolt, jihlava, třebíč, práce

Staňte se součástí modrého týmu! Wolt hledá kurýry v Jihlavě i Třebíči | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.