Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Centrum Jihlavy je dnes částečně bez elektřiny. Cestovní pasy si vyzvedněte během dopoledne, žádá radnice

Centrum Jihlavy je dnes částečně bez elektřiny. To se dotkne také provozu magistrátu. Pokud si dnes plánujete vyzvednout třeba cestovní pas, tak si pospěšte. Bude to totiž možné pouze do 11:30.

„Distribuční energetická společnost informovala, že v pátek 4. srpna 2023 od 11:30 do 14:30 nebude fungovat elektřina také v budovách magistrátu na adresách Masarykovo náměstí 66 a 67, Hluboká 3 a 8 a U Mincovny 6 a 8. Klientů a návštěvníků úřadu se to dotkne prakticky pouze při cestě pro nové cestovní doklady a na ekonomický odbor. Ostatní odbory a oddělení úřadu budou fungovat v běžných úředních hodinách až do 14:00 pouze s omezením přístupu na počítače a do sítě," informoval Radovan Daněk, mluvčí jihlavské radnice. Dodal, že dnes od 11:30 bue uzavřena i  výstava historických fotografií ve sklepení jihlavské radnice. 

Pro pas nejpozději v 11:00

„Bez přístupu na síť nelze vydat již vyrobený doklad nebo žádat o nový. Prosíme proto naše klienty, aby si přišli pro doklady včas nejpozději do 11:00, aby se požadavek stihl vyřídit, dokud půjde elektřina,“ informovala vedoucí správního odboru jihlavského magistrátu Jana Batoušková. Stejnou prosbu má i vedoucí ekonomického odboru jihlavského magistrátu Jan Jaroš při vyřizování záležitostí týkajících se místních poplatků a vymáhání pohledávek. „Dalších omezení by si klienti úřadu neměli všimnout, vše ostatní by totiž mělo fungovat díky naftové elektrocentrále bez omezení," řekl Daněk. 

Ohodnoť článek

Foto Lenka Dvořáková | Zdroj Město Jihlava

Štítky radnice, dodávka, elektřina, energie, omezení, provoz, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Centrum Jihlavy je dnes částečně bez elektřiny. Cestovní pasy si vyzvedněte během dopoledne, žádá radnice | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.