Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Do porodnice by se to už nestihlo. Humpolečtí záchranáři asistovali u narození Julianky v domácím prostředí

Neobyčejnou a hodně dramatickou službu se šťastným koncem zažila ve čtvrtek humpolecká dvojice zdravotnických záchranářů. Posádka vyjížděla za maminkou, která očekávala narození své druhé dcery. Na transport do porodnice už nebyl čas, a tak si záchranáři bravurně poradili na místě.

„Při naší práci není hezčích okamžiků... Výjezdy, při kterých se z jednoho pacienta stanou dva, patří vůbec mezi ty nejemotivnější, se kterými se může záchranář během své práce setkat,“ říká tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina Petr Janáček

A někdy je to taková rychlost, že na transport do porodnice už zkrátka není čas. Stejně tak to bylo v případě malé Julianky, která se ve čtvrtek 16. března narodila „pod rukama“ posádky z Humpolce. 

Štastná maminka si pomoc záchranářů nemohla vynachválit. „Neskutečně děkujeme skvělému personálu ZZS v Humpolci za jejich profesionalitu, jejich pohotovost a především za lidskost, se kterou k celé situaci přistupovali,“ vzkazuje a dodává: „Před chlapama klobouk dolů, celou dobu jsme se s nimi cítily v bezpečí a jak je vám asi jasné, čerstvá maminka si nemůže přát více," napsala šťastná rodička Julianky.

„Gratulujeme a přejeme mnoho zdraví. Ať dělá malá princezna jen samou radost,“ přeje za celou záchrannou službu Petr Janáček.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS Kraje Vysočina | Zdroj ZZS Kraje Vysočina

Štítky ZZS Kraje Vysočina, porod, Humpolec, výjezd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do porodnice by se to už nestihlo. Humpolečtí záchranáři asistovali u narození Julianky v domácím prostředí | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.