Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jihlavská zoo chystá adventní a vánoční akce. Startuje sbírka Vánočky nejen pro kočky

Na období adventu a Vánoc nezapomíná ani jihlavská zoologická zahrada. Pro své návštěvníky si připravila celou řadu zajímavých akcí a překvapení až do Štědrého dne.

„Veškeré informace najdou lidé ve virtuálním adventním kalendáři na našich webových stránkách. Přichystány budou prohlídky s průvodem po zoo, návštěva zázemí vybraných pavilonů, adventní dílny, koncerty nebo přednášky. Děti i dospělí se mohou těšit i na Mikuláše v zoo nebo rozsvěcení vánočního stromečku,“ upřesňuje Martin Maláč, mluvčí Zoo Jihlava.

Motto letošního adventního období v jihlavské zoo zní „Pošli to dobré dál“. To znamená, že návštěvníci mohou ve vybrané dny přinést třeba sladkosti bez palmového tuku, a tím tak pomůžou Mikuláši s nadílkou.  Dále dostanou možnost donést krmení na pokladny a za odměnu si pak zvířata ve výbězích nakrmit.

Další, již tradiční akcí v jihlavské zoo během adventního období je dobročinná sbírka Vánočky nejen pro kočky. Ta každoročně pomáhá psům a kočkám v útulcích na celé Vysočině. Sbírka se letos koná již po osmé a startuje na první adventní neděli, tedy 27. listopadu. Lidé se do ní mohou zapojit tak, že na pokladny v zoologické zahradě nebo do redakce Českého rozhlasu mohou donést dary - granule, deky, konzervy nebo hračky. Akce končí 2. ledna 2017.  

Foto Lenka Dvořáková

Štítky kočka, advent, Štědrý den, Vánoce, Zoologická zahrada Jihlava, Český rozhlas, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavská zoo chystá adventní a vánoční akce. Startuje sbírka Vánočky nejen pro kočky | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.