Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Českobudějovická nemocnice hledá nové kolegy do lékárny

PR článek

Českobudějovická nemocnice se dlouhodobě řadí mezi nejlepší v republice. Svědčí o tom nejen množství získaných ocenění, ale také zpětná vazba od pacientů. Se stejnou péčí, kterou věnuje jim, se stará i o své zaměstnance. Mezi ně nyní hledá nové posily na pozici farmaceutického asistenta nebo asistentky.

Nejlepší nemocnice roku 2020 a 2021, první místo v rámci Jihočeského kraje, co se spokojenosti zaměstnanců týče. To je jen zlomek ocenění, které nasbírala Nemocnice České Budějovice a.s. za poslední roky. Svědčí to nejen o skvělém přístupu k pacientům, ale také ke svým zaměstnancům. „Věříme, že je-li spokojený zaměstnanec, mohou být spokojeni i pacienti,“ vysvětluje ředitelka úseku komunikace a péče o zaměstnance Iva Nováková. Díky tomu, že se nemocnice stále rozvíjí, hledá do svých řad nové posily.

Aktuálně přijme farmaceutického asistenta nebo asistentku. Jedná se o velmi zajímavou a pestrou práci, jak potvrzuje farmaceutická asistentka Alžběta Hotařová: „Na mé práci v lékárně českobudějovické nemocnice oceňuji zejména to, že se kromě klasických činností jako je výdej a příprava standardních léčiv, mohu podílet na přípravě náročných lékových forem jako jsou cytostatika a radiofarmaka určených pro pacienty léčené v naší nemocnici,“ říká.

Českobudějovická nemocnice patří k nejlépe hospodařícím nemocnicím, díky tomu může svým zaměstnancům nabídnout velmi zajímavé mzdové ohodnocení s celou řadou benefitů. Jedná se například o 5 dní dovolené navíc, zvýhodněný vstup do moderního fitness v přímo v areálu nemocnice a nemocniční školku. Velké podpora je věnována i dalšímu vzdělávání a profesnímu rozvoji.

„Rádi do našeho týmu přivítáme absolventy, kterým jsme připraveni dát veškerou podporu. Naše lékárna je špičkovým pracovištěm a České Budějovice krásným místem pro život. Uchazeči, kteří nemají v Českých Budějovicích zázemí, mohou využít naší ubytovnu přímo naproti areálu nemocnice,“ doplňuje vedoucí lékárník Ondřej Pavlíček.

Kompletní informace k nabízené pozici najdete na webových stránkách.

Pokud vás nabídka Nemocnice České Budějovice, a.s., zaujala, vyplňte vstupní náborový formulář.

 Vstupní náborový formulář

Ohodnoť článek

Štítky Nemocnice České Budějovice, nemocnice, České Budějovice, farmaceutický asistent, práce, pacient, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Českobudějovická nemocnice hledá nové kolegy do lékárny | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.