Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Rodina kuřecích kousků se rozšiřuje. KFC otevřelo v Jihlavě již druhou pobočku! Vyhrajte vouchery na konzumaci

PR článek

Fanoušci rychlého občerstvení KFC v Jihlavě se mohou radovat. KFC, největší řetězec restaurací s rychlou obsluhou v Česku, oslavilo Halloween otevřením druhé restaurace v tomto městě, tentokrát v oblíbeném nákupním centru Aventin.

Řetězec reaguje na oblibu jihlavské restaurace KFC v obchodním domě CityPark Jihlava a otevírá restauraci s Drive-Thru, kam je možné si i zajet autem. Celkově se jedná o 116. restauraci KFC v České republice.

„Zákazníci jsou pro nás prioritou. Naší doménou je nabídka chutného jídla, které zákazník dostane čerstvě připravené za pár minut od objednání. Uvědomujeme si totiž, jak je čas každého z nás cenný. Dlouhodobě se proto snažíme rozšiřovat množství míst, kde se můžeme s našimi zákazníky potkat,“ říká Ivana Makalová Dlouhá, ředitelka KFC pro Českou republiku.

Nová jihlavská restaurace se dočkala slavnostního otevření na Halloween, tedy dnes 31. října. Přidala se k dalším restauračním podnikům v obchodním centru Aventin na okraji Jihlavy. Díky své strategické poloze poskytuje i možnost Drive Thru, tedy nabídku rychlého občerstvení přímo do okénka auta. Přímo u restaurace je možnost parkování, kde si mohou řidiči na své objednávce pochutnat a teprve poté pokračovat v cestě.

Nová restaurace v OC Aventin nabízí 98 míst k sezení. V letních měsících zákazníci jistě ocení možnost posedět venku a užít si sluníčka. Připraveno je pro ně 24 venkovních míst. Celková rozloha restaurace je 310 metrů čtverečních. Nabídne tak dostatek míst pro naše zákazníky, kteří si v pohodlí vychutnají své oblíbené křupavé pochoutky z čerstvého kuřecího masa.

Nová restaurace hledá vysněný tým

Srdcem restaurace jsou její zaměstnanci. To si vedoucí nové pobočky KFC v Jihlavě uvědomují. Aktuálně doplňují tým, který by se staral o spokojenost zákazníků. Řetězce rychlého občerstvení mají mnozí spojené se studentskými brigádami. KFC by však tuto stereotypní představu rádo změnilo. „V našem týmu uvítáme každého, kdo se rád učí novým věcem a má blízko k našim jedinečným produktům. Nabízíme mnoho benefitů od flexibilního plánování směn, přes rychlý kariérní růst až po dynamický a mladý tým lidí. Právě flexibilitu si pochvalují kromě studentů také maminky na mateřské dovolené, které pracují v našich restauracích,“ upřesňuje Makalová Dlouhá.

Soutěž o vouchery

Díky soutěži s Jihlavskou Drbnou mohou tři čtenáři vyhrát poukaz na konzumaci ve výši 500 korun. Stačí do středečních 24 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trošku štěstí při slosování. Výherce bude informovat.

Soutěž o vouchery do KFC

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky KFC, kuře, kyblík, restaurace, Jihlava, Aventin, Česko, Halloween, rychlé občerstvení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rodina kuřecích kousků se rozšiřuje. KFC otevřelo v Jihlavě již druhou pobočku! Vyhrajte vouchery na konzumaci | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.