Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nejoblíbenější restaurací na Vysočině je podle recenzí na Google maps Měšťanský pivovar Polná

Nejlépe hodnocenou restaurací na Vysočině je podle uživatelských recenzí na Mapách Měšťanský pivovar Polná. Majitelé podniku, manželé Pártlovi, za to v úterý od Googlu převzali ocenění Křišťálový špendlík. Deset cen podnikům z oboru gastronomie, které jejich návštěvníci v daném regionu nejlépe ohodnotili, bude Google letos poprvé jejich majitelům postupně předávat v průběhu června - Polná byla druhou zastávkou v pořadí. 

Pivovar v Polné byl před lety zachráněn před demolicí, následně jej převzali manželé Pártlovi, kteří zde vybudovali restauraci a penzion. V jejich Firemním profilu na Mapách Google se to jen hemží nádhernými vzkazy od spokojených zákazníků, kteří nejvíce oceňují zdejší atmosféru, houževnatost majitelů a útulná zákoutí v zeleni, ale samozřejmě i dobré jídlo.

Google udělí ceny Křišťálový špendlík v červnu celkem deseti vybraným podnikům s nejlepším hodnocením ze sektoru pohostinství a gastronomie z různých koutů České republiky. Velmi často jde o malé firmy se zajímavým podnikatelským příběhem, které přispívají k rozvoji místních komunit i ekonomik a díky pozitivním recenzím lákají i zákazníky, kteří místem třeba jen projíždějí.

„Naše motto je: Vše co děláš srdcem, přináší spokojenost všem! - a to je hlavní důvod našeho úspěchu,“ popisuje majitel Ladislav Pártl, který občas v restauraci zaskakuje i jako číšník. Z ocenění Křišťálový špendlík má velkou radost. „Děkujeme našim hostům, právě oni o tom rozhodli, a my se na ně opět těšíme,“ vzkazuje.

„Gratulujeme manželům Pártlovým k ocenění Křišťálový špendlík. Cenu sice předává Google, ale ve skutečnosti je to ocenění od uživatelů, kterým se v pivovaru líbilo, a proto také zanechali v Mapách a ve Vyhledávání obrovské množství pozitivních recenzí. Google svými nástroji a produkty pomáhá malým podnikatelům růst, aby dokázali plně využít výhod a příležitostí digitální doby. Pivovar v Polné je toho krásným příkladem,” říká tisková mluvčí Googlu v České republice Iva Fialová

Vítězné podniky byly vybrány na základě několika kritérií, přičemž rozhodující bylo množství pozitivních recenzí a počet udělených hvězdiček na Firemním profilu podniku v daném regionu České republiky ke konci dubna 2022. K podmínkám udělení ocenění patřil také kompletně vyplněný profil na Mapách a ve Vyhledávání Google. Jména vítězů jsou postupně zveřejňována na mapě na stránce www.kristalovyspendlik.cz. Kompletní list vítězů bude znám 23. června 2022.



 

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva | Foto Havas PR

Štítky Kraj Vysočina, restaurace, Měšťanský pivovar Polná, Google, Polná, recenze, pivovar, Mapy Google, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejoblíbenější restaurací na Vysočině je podle recenzí na Google maps Měšťanský pivovar Polná | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.