Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vyhrajte vstupenky na výstavu HOBBY

PR článek

Navštivte pětidenní výstavu HOBBY, jejíž součástí bude letos několik atraktivních novinek.

Druhá největší jihočeská výstava startuje na českobudějovickém Výstavišti 11. května; po dvouleté pauze v plné síle a se spoustou novinek v rámci doprovodného programu.

HOBBY, které se letos koná už po devětadvacáté, je tradiční výstavou zejména pro domácí kutily a zahrádkáře, prodejci nabízí spoustu druhů sazenic, semen, stromků, keřů, ale i vybavení na zahradu, nebo potřeby do domácnosti.

Novinky HOBBY 2022: HOBBY SPORT /HOBBY AUTO /HOBBY STAVBA a bezplatné poradny

V letošním roce si Výstaviště České Budějovice připravilo pro své návštěvníky několik překvapení. Jedním z nich je výstava HOBBY AUTO. Pavilon T1 se promění na 5 dní v showroom historických a tuningových automobilů. Exponáty zapůjčí soukromé muzeum veteránů v Jílovicích, skupina nadšenců tuningových vozů z Českých Budějovic, vystaveny budou i nové modely motocyklů značky Jawa. Historický hasičský vůz na výstavu zapůjčí Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje.

Zejména víkend bude ve znamení největší přehlídky budějckých sportovních klubů od profesionálních až po hobby kluby.  VK Jihostroj České Budějovice a Akademie fotbalového klubu SK Dynamo bude cílit na děti. Pokud se ještě s rodiči rozmýšlí, ve kterém klubu se sportem začít, budou mít na HOBBY ideální příležitost poměřit své síly s malými členy těchto klubů, a získat podrobné informace o náboru. Od pátku do neděle se Národní pavilon Z změní ve fitness arénu, kde proběhnou 2 pravidelné závody v rámci Bcross Challenge, ve kterých poměří své síly ti nejlepší jednotlivci a týmy nejen z Česka. O víkendu se budou prezentovat další sportovní kluby, jako je TJ Sokol České Budějovice, taekwondisté, hráči amerického fotbalu, boxeři a další.

Pavilon T2 bude speciálně věnovaný stavbě, budou zde i 4 bezplatné poradny z oblasti stavebnictví, úspor energie, svoji poradnu bude mít i Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR.

Doprovodný program / speciální hosté: Martin Zounar a Martina Randová

Dětský doprovodný program bude o něco větší než v předchozích ročnících HOBBY. Děti budou vyrábět figurky z marcipánu, obrázky pomocí barevného písku, chybět nebude tradiční dřevěný dětský kreativní koutek, jezdit se bude na oslících a Safari resort přiveze na výstavu malé ZOO. Malí rybáři nachytají ryby na výstavištním rybníku, v dětském koutku bude několik skákacích hradů a trampolín.  

Program a podrobné informace: www.vcb.cz  - 11. - 15. 5. 2022 -
instagram: @vystavistecb, facebook

Pivovarská zahrada je tradičně na výstavišti místem dobrého jídla a hudebního programu. V pátek se návštěvníci můžou těšit na exkluzivní předpremiéru nového pražského muzikálu Doktor Faust, jehož autory jsou českobudějovičtí rodáci Vojtěch Adamčík a Jan Batysta, v sobotu pak na speciální hosty, populárního herce Martina Zounara a jeho seriálovou a divadelní parťačku Martinu Randovou. Neděle je už několik let ve znamení oblíbené soutěže Voříšek roku, kterou Výstaviště pořádá ve spolupráci s charitativní organizací Cibela z. s. a spolku Zvířata v nouzi o.s., provozující odchytové služby, a útulkem Animal rescue. Majitelé soutěžících voříšků mají VSTUP na výstavu ZDARMA! Vítěze vyhlásí a ceny předá známý televizní moderátor Karel Kašák, hlavní porotce celé soutěže.

Vstupenky jsou v prodeji už teď on-line, výhodou je, že jsou levnější a zůstane to tak po celou dobu výstavy HOBBY. Na místě je bude možné zakoupit na pokladnách, které jsou u všech vstupních bran.

Soutěž o vstupenky na výstavu HOBBY 2022

Díky soutěži s Jihlavskou Drbnou může jeden čtenář vyhrát dvě vstupenky na HOBBY. Stačí jen do 9. května správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž o vstupenky na výstavu HOBBY

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky výstaviště, výstava, Hobby, vstupenka, soutěž, Martin Zounar, Martina Randová, České Budějovice, Česko, Jawa, Hasičský záchranný sbor, kongresové centrum, Facebook, VK Jihostroj České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyhrajte vstupenky na výstavu HOBBY | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.