Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Citypark Jihlava zvyšuje komfort nakupování

PR článek

Citypark Jihlava, největší nákupní centrum na Vysočině, si pro návštěvníky v letošním roce připravil několik zásadních novinek a vylepšení, mezi které patří zejména nabíjecí stanice pro elektromobily či rozšiřující se nabídka občerstvení ve foodcourtu.

Majitelé elektromobilů ocení nové dobíjecí ČEZ panely, které umožní dobíjet až čtyři elektromobily současně. Jsou umístěny v prostorných garážích, na místech výrazně označených graffiti. „Malby graffiti jsme nechali navrhnout tak, aby co nejvíce zapadaly do celkového architektonického konceptu našeho obchodního centra, které se nachází v samotném srdci Jihlavy. Proto jsou malby inspirovány jihlavskými stavbami a reliéfy, jako je silueta jihlavské radnice, brána Matky Boží, kostel sv. Ignáce i sv. Jakuba a symbol zoo – žirafy,“ říká Miroslava Badalová, Centre Managerka OC Citypark Jihlava.

Citypark Jihlava pro své zákazníky rozšiřuje také nabídku restaurací. Ve foodcourtové zóně si budete, mimo jiné, již brzy moci pochutnat na čerstvé bagetě v nově otevřené restauraci Bageterie Boulevard, jejíž sortiment je založen na čerstvých a kvalitních surovinách a širokém výběru nabízených pokrmů.

Pro kulturní nadšence se připravuje tematická výstava k jarním prázdninám, kde si návštěvníci budou moci vyzkoušet např. simulátor letu ptáka, největší přepínačovou kostku na světě či sílu svého hlasu ve zvukotěsné kabině. Výstava bude přístupná v termínu od 14. do 28. února, a to každý den od 10 do 20 hodin.

Dne 19. února se uskuteční charitativní akce Knihotrh, kde si budou moci návštěvníci centra zakoupit některé ze stovek knih z druhé ruky. Všechny knihy jsou v dobrém stavu, přičemž ceny se pohybují od 30 Kč za kus. Výtěžek této akce, která bude probíhat od 10 do 18 hodin, poputuje formou 20 Kč z každé prodané knihy Leontýnce Rampírové z Luk nad Jihlavou, která je kvůli vrozené vadě na invalidním vozíku. Součástí akce bude také autogramiáda jihlavské autorky Evy Svěrákové, která je rovněž upoutána na vozík a od které si budete moci zakoupit její debutovou knihu Verše jedné duše.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Citypark, Jihlava, novinky, elektromobil, kniha, Kraj Vysočina, ČEZ, jarní prázdniny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Citypark Jihlava zvyšuje komfort nakupování | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.