Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

O tomto víkendu to rozpálíme ještě víc! Burger street festival nabídne dobroty všeho druhu

PR článek

Že za to umí Jihlavané pořádně vzít, se ukázalo už na loňském Burger street festivalu, kdy jsme vyjedli stánky do posledního burgeru! Letos se na nás burgemakeři pořádně připravili a do parku U Dlouhé stěny tento víkend (25.-27. června) přijede více jak desítka prodejců šťavnatého masa, měkkých houstiček a dalších specialit.

Na seznam tvůrců masitých pochoutek, kteří se mezi sebou utkají o prestižní medaili v návštěvnické soutěži, přibylo hned několik nováčků. Poprvé nás navštíví třeba brněnská Pizza Bombastica, která nabídku burgerů rozšíří o úžasné slané šneky se salámovou příchutí, s pikantními papričkami jalapeňos či s cheddarem. Grill & Bar U Dřeváka se pokusí prosadit se svými jedinečnými preclíkovými houskami. Nebude chybět ani stálice všech festivalů Pablo Escobar, jejichž burgery tradičně patří k tomu nejoblíbenějšímu, co festival nabízí. 

Opravdové fajnšmekry a milovníky streetfood jistě nalákáme na speciální Patyzón burger flambovaný whisky Jack Daniel´s. Ohnivou show budou moci sledovat návštěvníci živě, ideálně v podvečer, kdy celá scenérie vynikne nejvíce. Na efekt pak zaútočí i proslulé červené burgery z westernového Burger Saloon.

Že dáváte přednost sladkému zakončení dne plného dobrot? Potom si nenechejte ujít smažené skořicové tyčky Los Churros nebo rolovanou zmrzlinu, kterou zmrzlinář připraví přímo před očima zákazníka, a to z ingrediencí, které si sami poručíte. 

A pro opravdové mistry kuchyně přiveze Hobby chef jedinečné a nepřekonatelné nože z damascénské či damaškové oceli, které si budete moci přímo na festivalu zakoupit.

Zažijte s námi úžasnou letní atmosféru, setkávání s přáteli, samotnými burgermakery a jejich veledíly. Grily se začnou rozpalovat každý den v deset hodin a oficiální konec je naplánovaný na jednadvacátou hodinu. Vstup na Burger street festival je zdarma, návštěvníci mohou využít parkoviště i zázemí nákupního a zábavního centra Citypark Jihlava.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Burger street festival, jídlo, burgery, Citypark, festival, maso, houska, whisky, zmrzlina, ingredience, Pablo Escobar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O tomto víkendu to rozpálíme ještě víc! Burger street festival nabídne dobroty všeho druhu | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.