Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Cityparku Jihlava se v pondělí otevře více než stovka obchodů, zákazníky čeká i řada novinek

PR článek

Již v pondělí se po několika dlouhých měsících opět otevřou všechny maloobchodních prodejny. V nákupním centru Citypark Jihlava se znovu kompletně otevírá více než 100 jednotek a návštěvníci se po delší nakupovací pauze mohou těšit nejen na své oblíbené módní značky, ale také na spoustu novinek.

„Jedním z největších lákadel je bezpochyby prodejna německé módní značky s.Oliver, která nabízí oblečení a doplňky pro muže i ženy všech věkových i velikostních kategorií. Na uvítanou zákazníky v novém obchodě, který se nachází na horní pasáži, čekají hned v prvním týdnu 25% slevy a další překvapení,“ říká Iva Pakostová, marketingová manažerka centra.

Další chystanou novinkou, kterou ocení obzvláště muži, bude Royal Barber & Shop. Pánské holičství stylizované do 50. let, které se již brzy otevře zákazníkům, nabídne nejen možnost upravit účes, ale také relaxovat nebo si zakoupit profesionální produkty. Návštěvníci se mohou rovněž těšit na příjemnou hudbu i skleničku kvalitního rumu či whiskey. V provozu jsou již nyní také kadeřnické služby, manikúra a pedikúra s volnou kapacitou pro nové zákazníky a zákaznice, a to bez nutnosti objednání předem. Pro teenagery se znovu otevírá herní zóna plná lákavých automatů a simulátorů.

Návštěvu nákupního centra zpříjemní také novinky ve foodcourtu. Jídlo s sebou nabídne například asijské občerstvení Sushi&Czech Bar, McDonald´s či kompletně zrekonstruované KFC, kde pro větší pohodlí přibyly také dva samoobslužné objednávkové terminály. Na své otevření se pilně chystá i zcela nová kavárna Café Pospolu.

Mezi další novinky v centru patří také rekonstrukce prodejny elektroniky Datart. Kdo před elektronikou dává přednost naopak přírodě, toho potěší vylepšený obchůdek Manufaktury, originální ručně vyráběné voňavé kosmetiky.

Nakupováním v CITYPARKU během května můžete nejen podpořit prodejny, které byly dlouho uzavřené, udělat radost sobě či blízkým, ale také vyhrát jednu z nových dárkových karet CITYPARK Jihlava.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Citypark, Jihlava, otevření, McDonald's, KFC, Datart

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Cityparku Jihlava se v pondělí otevře více než stovka obchodů, zákazníky čeká i řada novinek | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.