Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zítra se nevydávejte na jihlavský živnostenský úřad. Bude zavřeno

Na dva až tři pátky se v Jihlavě uzavře živnostenský úřad, který sídlí v budově na Třebízského ulici. Důvodem je rekonstrukce sociálních zařízení.

„V pátek 16. dubna a v pátek 23. dubna bude kvůli rekonstrukci sociálních zařízení uzavřen obecní živnostenský úřad v Jihlavě. Rekonstrukce se pravděpodobně protáhne až do konce dubna, a zřejmě tak bude nutné nechat budovu mimořádně uzavřenou ještě v pátek 30. dubna. V ostatních dnech budou probíhat stavební úpravy za plného provozu,“ vysvětluje Radovan Daněk, mluvčí jihlavské radnice.

Jihlavská radnice se občanům omlouvá za případné nepříjemnosti a dodává, že rekonstrukce je nezbytná. V případě nutnosti mohou lidé využít v době uzavření telefonní nebo e-mailovou komunikaci s živnostenským úřadem na číslech 565 593 210 (informace k ohlášení a změnám živnosti) a 565 593 230 (podněty a stížnosti).

„Objednat se k jednání na konkrétní den a hodinu můžete prostřednictvím online objednávkového systému WebCall přímo na živnostenský úřad ZDE. Psát můžete také na email: zivnostensky.urad@jihlava-city.cz,dodává mluvčí Jihlavy Daněk.

Ohodnoť článek

Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky živnostenský, úřad, provoz, omezení, rekonstrukce, Živnostenský úřad, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zítra se nevydávejte na jihlavský živnostenský úřad. Bude zavřeno | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.