Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na jihlavské nemocnici vlaje černý prapor. Devětatřicetiletá sestřička prohrála boj s koronavirem

Ve středu 18. listopadu proběhne v kapli jihlavského ústředního hřbitova poslední rozloučení s Kateřinou Šestákovou, zdravotní sestřičkou ortopedicko – traumatologického oddělení jihlavské nemocnice. Podle informací z nemocnice bojovala s nemocí covid-19. Svůj boj, bohužel, ale před týdnem prohrála.

Kateřina Šestáková do jihlavské nemocnice nastoupila v roce 2001, a to na chirurgické oddělení. O dva roky později pak přešla na traumatologii. Svou náročnou profesi vykonávala velmi zodpovědně, pečlivě a její vztah k pacientům byl příkladný. V roce 2013 nastoupila na mateřskou dovolenou se svou dcerou Anetkou, která pro ni byla vším. Mezi své kolegy se vrátila v roce 2017.

Tato zdravotní sestřička měla mezi kolegy spoustu přátel, pro svou povahu byla velmi oblíbená. „O to víc nás všechny zasáhlo její předčasné a nečekané úmrtí. Se ztrátou milé a příjemné kolegyně se nelze vyrovnat. Lze ji jen postupně přijmout jako připomenutí toho, že všichni jsme na této zemi jen na vymezený čas,“ stojí v dnešním oznámení na facebookových stránkách jihlavské nemocnice.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dalibor Mašek, Nemocnice Jihlava

Štítky Nemocnice Jihlava, sestra, úmrtí, covid, koronavirus, Lékárenský komplex Jihlava, COVID-19

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Eva Hanzlíková

Pavel Říha: Ano, souhlasím. V.K. je neskutečné prase. Omlouvám se, nerada se vulgárně vyjadřuji. Ale Covid máme v příbuzenstvu a je to opravdu hrůza, každý jsme jiný a jinak viru odoláváme. Zlehčovat jej je prasárna a bezohlednost. Většinou to odnesou ti nevinní.

Středa, 18. listopadu 2020, 15:09Odpovědět

Pavel Říha

je až trestuhodné dávat na internetu prostor k vyjádření dementnímu senilnímu starci, který ve své samolibosti provokačně nosil roušku pod bradou a "blekotá"že covid není přece nic, nebo jak by to asi vysvětloval 7-leté holčičce, co přišla o maminku! Podobně se vyjadřovaly i naše "zpívající umělkyně B.B., H.J." ta první dokonce chtěla aby se nakazila! Škoda,že nebyla vyslyšena a mladá sestřička dál mohla pomáhat druhým a dítěti.

Středa, 18. listopadu 2020, 14:59Odpovědět

Nada Eliasova

Kachle kachlic Ježíš, Vy jste hnusná a zlá baba. Nikdy nic nekomentuji, ale z tohohle se mě teda zvedlo

Středa, 18. listopadu 2020, 14:33Odpovědět

Mira Štefka

Je nám to opravdu líto, nicméně nelze hodnotit okolnosti z této senzacechtive zprávy. V čr se brzy vyléčí 400 000 lidí a samozřejmě jsou i zemreli bohužel o to víc mrzí tento život. Nicméně smrtmost viru je pod 1%, nepodcenujme a ani naopak. Opravdu je to smutné.

Středa, 18. listopadu 2020, 13:56Odpovědět

Kachle Kachlic

takze ciste na vir neumre nikdo..vir neni nemoc!!se proberte tlachari..i zdravymu cloveku muze selhat cokoli v tele,to je neormalni.telo neni stoprocentni.vir to jen rozpouta..

Středa, 18. listopadu 2020, 12:33Odpovědět

Kachle Kachlic

vsak vir napada oslabenou imunitu...nenapada organy,jako treba rakovina.borka uz mela neco v sobe spatne.zdravej clovek neumre.to by jsme tu vymreli vsichni..

Středa, 18. listopadu 2020, 12:28Odpovědět

Eva Hanzlíková

Řekl jste to, pane Volfík, velmi přesně. Rodině vyjadřuji upřímnou soustrast. Je hrozné, co se stalo.

Středa, 18. listopadu 2020, 11:36Odpovědět

Josef Volfík

Ale jděte, Hůlka a řada dalších umělců, neumělců přece ví, že na Covid nikdo neumírá. Tipoval bych, že umřela na slepé střevo, zlomenou ruku, anebo na afty v ústech. Jen se stačí výše uvedených umělců a neumělců zeptat.

Středa, 18. listopadu 2020, 10:57Odpovědět

Na jihlavské nemocnici vlaje černý prapor. Devětatřicetiletá sestřička prohrála boj s koronavirem | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.