Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jihlava a okolí přeladí na DVB-T2 na konci srpna

V České republice probíhá druhá vlna televizní digitalizace. Přeladění na nový digitální signál DVB-T2 se postupně dotkne všech domácností, které přijímají vysílání pomocí venkovní či klasické antény nebo společné antény v bytovém domě. Vysílače pro Jihlavsko vypnou vysílání ve starém standardu DVB-T od 27. srpna 2020.

„Už 27. srpna 2020 vypnou své stávající vysílání DVB-T vysílače Jihlava-Javořice a Pardubice-Krásné. Jejich signál využívá převážná většina obyvatel našeho regionu,“ informoval mluvčí města Jihlavy Radovan Daněk s odkazem na dopis generálního ředitele ČT Petra Dvořáka.

Česká televize je totiž prvním vysílatelem, který opouští starý vysílací standard DVB-T a nabízí divákům pomoc s řešením a informacemi. Lidé se tak mohou s jakýmikoli dotazy ohledně vypínání vysílačů a přeladění na DVB-T2 obracet na telefonní linku České televize 2 6113 6113 případně na email: info@ceskatelevize.cz. Podrobné informace jsou zároveň dostupné také na webu www.digict.cz.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ceskyrozhlas.cz | Zdroj Magistrát města Jihlavy

Štítky Jihlava, Česko, DVB-T, Česká televize, okres Jihlava, Petr Dvořák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miroslav Galko

Proč je článek tak odfláknutý? 22. září 2020Vypnutí DVB-T:Pardubice-Krásné: Multiplex 2 na kanálu 39Pardubice-Krásné: Multiplex 3 na kanálu 34Jihlava-Javořice: Multiplex 2 na kanálu 35Vypnutí přechodové sítě DVB-T2:Pardubice-Krásné: Multiplex 12 na kanálu 28Jihlava-Javořice: Multiplex 12 na kanálu 2823. září 2020Zapnutí DVB-T2:Pardubice-Krásné: Multiplex 22 na kanálu 28Pardubice-Krásné: Multiplex 23 na kanálu 34Jihlava-Javořice: Multiplex 22 na kanálu 28Jihlava-Javořice: Multiplex 23 na kanálu 35

Středa, 29. července 2020, 00:51Odpovědět

Jihlava a okolí přeladí na DVB-T2 na konci srpna | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.