Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Šťavnaté burgery a neodolatelná pizza dobývají Jihlavu! 

PR článek

Pátek 6. 12. 2019 byl pro brněnský franšízový fast casual koncept Amici Pizza & Burgers významným datem. V tento den Amici otevřeli již desátou pobočku v konceptu “Delivery & Takeaway”, tentokrát v Jihlavě. Tím byla dobyta pomyslná hranice Čech a Moravy a další pobočky v Čechách jsou již ve výstavbě! 

V roce 2018 Amici poprvé vyhráli jihlavský Burger Street Festival a v letošním ročníku vítězství obhájili. Celkem si tak Amici připsali za dva roky 14 zlatých medailí napříč Českou republikou a Slovenskem. “Po letošním jihlavském Burger Street Festivalu nám bylo jasné, že i tohle město potřebuje nejen naše burgery, ale také pizzu, a to už nastálo! Myšlenka na otevření pobočky v Jihlavě se nám tímto jen potvrdila.” říká Michal Benda, spolumajitel Amici. 

Po tak skvělém úspěchu pak pro Amici nebyl velký problém najít vhodného franšízového partnera, kterým se stal Roman Světlík a s celým týmem pak společnými silami otevřeli první prosincový pátek novou pobočku na adrese Havlíčkova 60a. 

Již týden před otevřením ladili poslední detaily a po Jihlavě rozvezli 100 zkušebních jídel zdarma. Přímo v den otevření si pak prvních 30 lidí vychutnalo svoje jídlo zdarma a dalších 100 jídel bylo za zvýhodněnou cenu. Již půl hodiny před jedenáctou, kdy proběhlo slavnostní zahájení provozu, se před bistrem začal tvořit hlouček natěšených zákazníků a po celý víkend se dveře nezavřely, což jen potvrdilo, jak moc se jihlavští na Amici těšili.

Skvěle sehraný tým pizzařů a burgerařů v čele s Romanem Světlíkem velký nápor ustál a za první dva týdny hlásí pozitivní zprávy. Z prvních reportů je jasné, že Jihlavané si šťavnaté burgery a skvělou pizzu zamilovali na první pohled a novou pobočku několikrát doslova vyjedli. 

A co vlastně Amici odlišuje od konkurence? “Jsou to především čerstvé suroviny té nejvyšší kvality, které jsou dále zpracovávány podle tradičních, ale i inovativních receptur! V naší nabídce si tak můžete vybrat z klasických jídel, nebo vyzkoušet ty, které u konkurence jen těžko seženete. Osobně doporučuji ochutnat jednoho z festivalových vítězů!” sděluje Milan Slobodník, spolumajitel Amici. 

A které burgery a pizza se zatím objednávají nejvíce, nám prozradil provozovatel franšízy Roman. “Z burgerů je to právě festivalový vítěz Red Slice, ve kterém je plátek dehydratované rajčatové omáčky 8 chutí, chips z parmazánu a cheddaru, vypečená slaninka, nakládaná cibulka, pořádný kus hovězího masa, cheddar a to vše doplněno domácí dijonézou. Mezi pizzami kraluje Bacon Burger Pizza, která je inspirovaná naším Bacon Burgerem, je na ní tedy hovězí maso, slanina, cheddar, cibule a BBQ omáčka. A to si prostě jinde nedáte!

Dle informací od franšízanta zatím převažuje osobní odběr jídla na pobočce, ale ani delivery nezaostává a to znamená, že teď budete auta Amici potkávat v ulicích Jihlavy dennodenně. 

Tak jestli jste to ještě neudělali, objednávejte na www.amici.cz nebo na telefonním čísle +420 840 100 100


O konceptu Amici Pizza & Burgers

Značka Amici Pizza & Burgers působí na českém trhu od konce roku 2010, úspěšně provozujeme bistra s důrazným zaměřením na food delivery, dle konceptu fast casual. Naše strategie stojí na třech pilířích, které nabízíme jako ucelené know-how našim současným i budoucím obchodním partnerům. Jsou jimi: kvalita, rychlost a inovace spolu s moderním pojetím brandu i nabídky. Úspěšně spojujeme to nejlepší z klasické restaurace a rychlého občerstvení.

Tím, co však Amici Pizza & Burgers odlišuje od konkurence zcela zásadním způsobem, jsou inovace, které zavádíme napříč celým naším podnikáním. Veškeré know-how, které jsme za roky úspěšného působení získali v oblasti zvyšování efektivity provozu a rozvážky prostřednictvím high-tech, nabízíme spolu našimi recepturami a značkou všem zájemcům o podnikání s ambicí provozovat úspěšný fast casual v jejich městě.

Pokud i Vy máte zájem o franšízu Amici, neváhejte napsat na moje@amici.cz. Více informací najdete na https://www.amici.cz/fransizing/

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Amici, burgery, pizza, Amica, Jihlava, Česko, jídlo, Morava, čedar, Slovensko, Milan Slobodník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šťavnaté burgery a neodolatelná pizza dobývají Jihlavu!  | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.