Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

S vidlemi na politiky! Předvolební agitátory KSČM naháněl nespokojený vesničan

Nepříjemnou dohru měla předvolební agitace pro dva politiky KSČM. Během úterního propagačního programu v Radkovicích na Třebíčsku je ohrožoval rozčilený vesničan, který se na ně vyzbrojil vidlemi.

Hlavním cílem útoku rozzuřeného muže, kterému se nelíbilo, že v jeho obci komunisté propagují svůj program, byl podle všeho předseda okresního výboru KSČM v Třebíči Josef Číž. Druhým byl poslanec Josef Zahradníček. O případu jako první informoval web ParlamentníListy.cz.

Nespokojený občan na jejich radiovůz, ze kterého pouštěli prostřednictvím amplionem předvolební agitaci, kromě verbálních invektiv několikrát zaútočil vidlemi. Muž totiž několikrát zaútočil na okénko, za kterým Číž seděl. „Kdyby nebylo přivřené okénko, tak to kluci maj v hlavě,“ vyjádřil se pro ParlamentníListy.cz situaci Pavel Kováčik, poslanec a předseda poslaneckého klubu KSČM.

„Byl to občan, který tam bydlí. Vyběhl s vidlemi a běžel s pokřikem ty ku..o jedna komunistická. Co ty to tady propaguješ,“ popsal nepříjemnou situaci Josef Číž. Okénko, do kterého muž bodal vidlemi, útok vydrželo. „Tím, že jsem okénko měl jen pootevřené, tak jsem to nedostal, protože se netrefil do té škvíry,“ oddechl si Číž.

Muž ale útočil i poté. Když se podle Číže netrefil do škvíry v okénku auta ani opakovaně, píchl do dveří. „Na závěr řízl vidlema do střechy,“ uvedl Číž. Rozzlobený muž měl následně odejít.  

„Nic se nikomu nestalo, nejsou žádné škody hmotné ani fyzické,“ okomentovala útok pro ParlamentníListy.cz tisková mluvčí KSČM Helena Grofová.

O incidentu již byla informována i Policie ČR a ta by jej měla nadále šetřit jako přestupek.

 

 

 

Foto eshop.dk1.cz | Zdroj ParlamentniListy.cz

Štítky vidle, KSČM, okres Třebíč, Radkovice, Josef Zahradníček, Pavel Kováčik, Třebíč, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S vidlemi na politiky! Předvolební agitátory KSČM naháněl nespokojený vesničan | Politika | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.