Počasí dnes26 °C, zítra19 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

POLITICKÁ KORIDA: Jihlavský Vodní ráj čeká velká modernizace. Co aquaparku nyní nejvíce chybí?

Výrazná modernizace čeká největší aquapark na Vysočině, jihlavský Vodní ráj. Vznikne tam saunový svět, bazén se slanou vodou pro nejmenší a také bezbariérový přístup. Tato novinka v krajském městě Vysočiny byla tématem dalšího dílu naší pravidelné rubriky Politická korida, do níž se se svým názorem zapojují jihlavští zastupitelé.

Redakční dotaz:  Vodní ráj čeká modernizace za 100 milionů, při které vznikne mimo jiné saunový svět a bude zavřeno od Nového roku až do konce srpna. Co nyní nejvíce chybí Vodnímu ráji, aby byl pro návštěvníky atraktivnější?

ANKETA: Jihlavané budou mít saunový svět, ve Vodním ráji otevře v září 2026

Výrazná modernizace čeká největší aquapark na Vysočině, jihlavský Vodní ráj. Vznikne tam saunový svět, bazén se slanou vodou pro nejmenší a také bezbariérový přístup.

Petr Ryška (ODS) 

Pro zvýšení atraktivity jsou velmi důležité již současně naplánované dvě etapy modernizace. Jednak právě probíhající dostavba tří drah pro kondiční plavání ve vnitřní části, které umožní kondičním plavcům využití areálu celoročně a
plánovaný nový saunový svět včetně nového bazénu pro nejmenší. V současné době také chybí kvalitnější a pestřejší nabídka gastroprovozů jak uvnitř, tak i ve venkovním areálu. Atraktivitě by prospěla i pestřejší nabídka sportovně zábavných aktivit, především pro rodiče s dětmi. Může se jednat i o nenákladné aktivity, které rozšíří možnosti, jak v areálu trávit čas. Nákladnější by již bylo vybudování ubytovacích kapacit pro vzdálenější návštěvníky.

Jiří Kotlík (ANO) 

Úvodem bych rád poděkoval panu Ederovi a všem, kteří se na tomto projektu podíleli. Nejdůležitější na tom spatřuji to, že osloví se svou nabídkou služeb nové zákazníky, a zároveň zvýší poskytovaný standard služeb i zákazníkům stávajícím. Pestřejší škála nabízených služeb je to, v čem Vodní ráj zaostával oproti „mladším“ vodním parkům, a je velice dobře, že přišlo toto rozšíření. V současné době se také například dokončuje vnitřní výukové plavecké dráhy pro kondiční plavání. Trend rozšiřování portfolia služeb a modernizace je potřeba udržet. Do budoucna se můžeme těšit na další doplnění a rozšíření, které jsou nyní ve fázi projekce či přípravy.

Libor Kuchyňa (Starostové a nezávislí) 

Vodnímu ráji nejvíce chybí kvalitní služby a proklientský přístup. V dnešní době je klíčové, aby se zákazník cítil na prvním místě. To znamená nejen moderní a atraktivní vybavení, ale především personál, který je ochotný, vstřícný a vždy připravený pomoci. Lidé hledají zážitek, který jim poskytne nejen relaxaci, ale i pocit, že jsou váženi a že o ně je dobře postaráno. Investice do školení zaměstnanců a zavedení prvotřídního servisu by tedy měly být prioritou, aby Vodní ráj mohl plně využít svůj potenciál a přilákat více spokojených návštěvníků.


Odpovědi byly seřazeny chronologicky od nejdřívější po nejpozdější. Zbylí oslovení zastupitelé - Karolína Koubová (PiFo) a Petr Paul (SPD) do redakční uzávěrky neodpověděli. 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pexels.com

Štítky politika, politická korida, rubrika, aquapark, zábava, relaxace, Vodní ráj, zastupitelé, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

POLITICKÁ KORIDA: Jihlavský Vodní ráj čeká velká modernizace. Co aquaparku nyní nejvíce chybí? | Politika | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.