Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Vyšetření srdce v Horáckém divadle? I to je možné ve hře Kulturní oběh v srdci Jihlavy

Nejen rodiny s dětmi se mohou v Jihlavě zúčastnit zcela nové městské zážitkové hry. Jmenuje se Kulturní oběh v srdci Jihlavy a konat se bude ve středu 28. září na parkánu u Brány Matky Boží.

Každý účastník si vyzvedne herní kartu, kde najde mapu a všechny potřebné informace. V průběhu hry lidé navštíví zapojené kulturní organizace. V nich pak absolvují zábavnou a nenáročnou formou „vyšetření“ - třeba zrak lidem vyšetří v galerii, srdce v Horáckém divadle nebo třeba v DIODu bude účastníkům hry vyšetřeno pohybové ústrojí. Diagnóza se hráčům zaznamenává do zdravotní karty, celá prohlídka zabere zhruba 2,5 hodiny.

Cíl městské hry je v DIODu, kam organizátoři doporučují dorazit do 16:30. Zde pak od 17 hodin proběhne losování o ceny pro všechny, kteří doloží „prohlídku“ v alespoň pěti zastávkách. V DIODu také bude přichystáno občerstvení a kulturní program včetně tvoření pro děti. Po zhodnocení diagnóz bude následovat prezentace výsledků z dotazníků zjišťujících názory obyvatel Jihlavy na kulturní a volnočasové vyžití a cestovní ruch v Jihlavě (o tomto jsme vás informovali zde).

Pro návštěvníky je výhodné se do hry předem registrovat. „Předem registrovaní účastníci budou mít na parkáně připravenou zdravotní kartu s již vyplněným jménem a zajištěnu přednost v čekárnách kulturních ordinací. Doporučujeme zaregistrovat každého člena své rodiny (včetně těch nejmladších) a zvýšit tím šance při závěrečném losování spousty skvělých poukazů, vstupenek a cen,“ láká za organizátory Lenka Mikletičová.

Registrace do soutěže je možná zde.

„Kdo registraci nestihne, nevadí, zdravotních karet bude dost pro všechny,“ uzavírá Mikletičová.

Kulturní oběh v srdci Jihlavy se koná ve středu 28. září na parkánu u Brány Matky Boží od 13 do 15 hodin.

Foto www.jihlava.cz

Štítky Jihlava, divadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyšetření srdce v Horáckém divadle? I to je možné ve hře Kulturní oběh v srdci Jihlavy | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.