Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Na okraji silnice bylo nalezeno tělo šestnáctiletého chlapce. Svědkové, přihlaste se policii!

Kriminalisté z Havlíčkova Brodu od rána vyšetřují úmrtí teprve šestnáctiletého chlapce. Jeho tělo bez známek života našli náhodní kolemjedoucí na okraji silnice II/345 mezi obcemi Sobíňov a Ždírec nad Doubravou. Policisté nyní hledají důležité svědky, kteří by mohli pomoci s vyšetřováním.

I přes poskytnutí okamžité pomoci a pokusy o resuscitaci přivolaný lékař konstatoval smrt. Na místo byla vyslána nejbližší policejní hlídka a kompletní výjezd služby kriminální policie a vyšetřování z územního odboru Havlíčkův Brod. Ke stanovení přesné příčiny úmrtí byla nařízena soudní pitva.

„Kriminalisté se obracejí na případné svědky, kteří by mohli poskytnout svědectví k pohybu mladíka oblečeného v tmavém oblečení, který šel pěšky po silnici II/345 mezi obcemi Sobíňov a Ždírec nad Doubravou, a to v sobotu 12. října časně ráno v době od 01.00 hodin do 02.30 hodin,“ sdělila výzvu Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Policisté se dále obrací na řidiče, kteří projížděli ve stejnou dobu, tedy v sobotu časně ráno mezi jednou a půl třetí hodinou ranní, po této silnici v obou směrech, aby své svědectví případně záběry z palubních kamer, které mají ve svých vozidlech, poskytli havlíčkobrodským kriminalistům. Případná svědectví a další informace k pohybu mladíka po silnici lze poskytnout policistům cestou linky tísňového volání 158.

Foto Drbna

Štítky úmrtí, nález, policie svědectví, silnice, Havlíčkův Brod, Ždírec nad Doubravou, Sobíňov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na okraji silnice bylo nalezeno tělo šestnáctiletého chlapce. Svědkové, přihlaste se policii! | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.