Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Střet osobního vozidla s kamionem u Moravských Budějovic nepřežili tři lidé

Tři lidé zemřeli dnes ráno při srážce osobního a nákladního auta u Moravských Budějovic na Třebíčsku. Silnice první třídy číslo 38 ve směru na Znojmo je uzavřena. Policisté odklánějí dopravu na okolní komunikace.

Nehoda se stala kolem 6. hodiny poblíž Zvěrkovic. Osobní auto Škoda Fabia combi se srazilo s kamionem a po nárazu začalo hořet. Zatím není jasné, jak dlouho bude silnice uzavřena ani zda příčinou nehody byla namrzlá vozovka.

Policisté odklánějí dopravu ve směru od Jihlavy na odbočce na Vesce. Řidiči pak pokračují přes Častohostice a Blížkovice zpět na silnici I/38. V opačném směru od Znojma vede objízdná trasa z Grešlového Mýta přes Hostim a Zvěrkovice zpět na silnici I/38. „Při jízdě po objízdných trasách by měli řidiči věnovat jízdě zvýšenou opatrnost,“ uvedla krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.

Ke zvýšené opatrnosti, a to hlavně na Žďársku, nabádají řidiče také silničáři. Na vedlejších silnicích tam dnes komplikuje dopravu náledí, místy je mlha. Na silnicích první třídy leží zbytky rozbředlého sněhu po chemickém ošetření. Na celé Vysočině se vyskytují dešťové přeháňky. Všechny silnice jsou sjízdné.

 

Foto Dominik Svoboda | Zdroj ČTK

Štítky silnice, Moravské Budějovice, doprava, Znojmo, okres Třebíč, Zvěrkovice, Jihlava, Škoda Fabia, Vesce, Častohostice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Střet osobního vozidla s kamionem u Moravských Budějovic nepřežili tři lidé | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.