Počasí dnes8 °C, zítra8 °C
Pátek 4. října 2024  |  Svátek má František
Bez reklam

Řidiči mohou platit parkování v Jihlavě nejen přes EasyPark, ale také přes aplikaci ParkDots

Motoristé, kteří potřebují zaparkovat v krajském městě Vysočiny, mají další možnost. Kromě aplikace EasyPark mohou nově využívat také ParkDots.

„Stáhněte si aplikaci, zaregistrujte se a uložte si registrační značku vašeho vozidla. Za parkování zaplatíte na dva kliky, všechny parkovací lístky máte uložené v aplikaci a kdykoliv k dispozici,“ uvedl na adresu ParkDots mluvčí radnice Radovan Daněk a pokračoval: „Aplikace ParkDots podporuje několik jazyků, je vhodná pro turisty i majitele služebních telefonů. Podporuje minutovou tarifikaci, je férová k řidičům. Najdete v ní užitečné informace o parkovištích, cenách nebo dobách zpoplatnění.“

Kromě toho jde s touto aplikací platit parkovné také například v Pardubicích nebo na Slovensku, kde jde o nejpoužívanější parkovací aplikaci. Parkovné se platí jednoduše přes bezpečně uloženou kartu, Apple Pay nebo Google Pay. „Parkovací aplikace je nejlepším nástrojem pro využití všech výhod, které město v souvislosti s pravidly parkování nabízí,“ dodal Daněk.

Parkovné platí přes aplikaci stále více řidičů, přesto ale radnice nechává do ulic instalovat i nové parkovací automaty a vrací také možnost placení parkování přes SMS.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com | Zdroj Město Jihlava

Štítky parkování, modré zóny, EasyPark, ParkDots, aplikace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiči mohou platit parkování v Jihlavě nejen přes EasyPark, ale také přes aplikaci ParkDots | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.