Počasí dnes27 °C, zítra20 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

V Pávovské ulici se opravuje silnice, zpoždění se nevyhne řidičům osobních aut ani cestujícím v MHD

Tento týden se řidiči setkají s dopravními omezeními a uzavírkami v Pávovské ulici. Od kruhové křižovatky s Průmyslovou ulicí okolo firmy Bosch Powertrain až k mostu přes dálniční přivaděč se bude opravovat povrch vozovky. Rekonstrukce 870 metrů vyjde na téměř 5, 8 milionů.

Řidiči osobních aut i MHD jezdí po objízdné trase. „Ta je vedena z kruhové křižovatky ulic Pavovské a Průmyslové, přes dálniční přivaděč a světelnou křižovatku u hotelu Tři Věžičky,“ informovala Aneta Hrdličková z radnice. „Tato dopravní omezení se dotknou zejména trolejbusových linek G a H a autobusových linek číslo 12, 31, 32,“ dodala.

Od pondělí do pátku se přitom bude frézovat povrch, při těchto pracích může MHD jezdit po svých obvyklých trasách. Půjde ale o kyvadlový provoz a magistrát upozorňuje, že se budou linky G, H, 12, 31 a 32 celý týden zpožďovat. Proto s tím zejména zaměstnanci cestujícíc do práce v průmyslové zóně musí počítat.

V sobotu začnou pokládat povrch

.V sobotu od sedmi hodin ráno se pak při příznivém počasí začne pokládat nový povrch. To bude znamenat úplně uzavře úsek mezi kruhovou křižovatkou a odbočkou k firmě Bosch Powertrain.

„Po tuto dobu nebudou linkami G, H a 12 obsluhovány zastávky Bosch Pávov a Překladiště Pávov. Pro obě zastávky budou zbudovány náhradní zastávky v prostoru kruhové křižovatky ulic Pavovské a Průmyslové. Vozy linek 31 a 32 po objízdné trase zajedou až na zastávku Bosch Pávov,“ informovala Hrdličková.

Řidiče v Jihlavě omezí souběžné opravy v ulici Romana Havelky a Pávovská. U nákupní zóny čekejte kolony

Se začátkem školního roku v Jihlavě pokračují další opravy silnic a s tím související dopravní omezení. Řidiči se od úterý 12. září musí obrnit trpělivostí, protože v ten den začne rekonstrukce frekventované jihlavské ulice Romana Havelky. Půjde o...

V neděli se pak od pěti hodin ráno uzavře úsek od odbočky k firmě Bosch Powertrain k mostu přes přivaděč. Linky G, H a 12 tak nebudou jezdit na zastávku Překladiště Pávov, náhradní zastávkou bude Bosch Pávov.

Oba dva víkendové dny pak nebudou vozy MHD jezdit na zastávku Starý Pávov. Náhradní zastávka s příznačným názvem Starý Pávov náhradní bude před začátkem hráze v úrovni pláže pávovského rybníka.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Město Jihlava

Štítky uzavírka, Pávovská ulice, opravy, MHD, Bosch Powertrain

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Pávovské ulici se opravuje silnice, zpoždění se nevyhne řidičům osobních aut ani cestujícím v MHD | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.