Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Řidič se chtěl vyhnout zvěři, při manévru naboural do stromu a auto otočil na bok

Štěstí v neštěstí měl ve středu řidič, který havaroval u obce Ořechov. Aby se vyhnul zvěři, riskantně zamanévroval a svůj Ford Mondeo otočil na bok. Z automobilu se ale dostal sám a navíc neutrpěl žádné zranění. Škoda je předběžně vyčíslena na 150 tisíc korun.

„Po šesté hodině ráno jel muž s automobilem po silnici ve směru od Staré Říše na Telč, při projíždění mírné zatáčky, zřejmě neadekvátně zareagoval na lesní zvěř, kterou uviděl, dostal smyk a vyjel s vozidlem mimo vozovku, kde narazil do vzrostlého stromu. Automobil se převrátil na bok a vozidlo se zastavilo o strom,“ potvrdila mluvčí policie Jana Kroutilová.

Ke zranění osob při nehodě nedošlo. „Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. U dvaatřicetiletého řidiče provedenou dechovou zkouškou požití alkoholu vyloučili. Při dopravní nehodě vznikla předběžně vyčíslená škoda za více než 150 tisíc korun. Řidič je podezřelý ze spáchání přestupkového jednání na úseku dopravy,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Ořechov, nehoda, zvěř, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič se chtěl vyhnout zvěři, při manévru naboural do stromu a auto otočil na bok | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.