Počasí dnes8 °C, zítra13 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Na Vysočině přibyly další dopravní nehody. Kde všude stojí kamiony?

Vysočinu během uplynulých hodin zasypal nový sníh, a s tím jdou ruku v ruce dopravní problémy a také řada nehod, které se staly od brzkého rána. Problémy se sjízdností mají hlavně řidiči kamionů.

„V současné době přetrvávají problémy se sjízdností některých silnic, především nižších tříd. Aktuálně máme hlášené uvízlé kamiony mezi obcemi Slavičky a Třebenice na Třebíčsku, kdy je komunikace průjezdná kyvadlově. Dále je odstavený kamion za obcí Vladislav ve směru na Náměšť nad Oslavou. U obce Chlumek ve směru na Měřín je hlášeny kamion, který zablokoval komunikaci, která je neprůjezdná a vozovka v místě zledovatělá. Dále je hlášen uvízlý kamion za obcí Milíkov ve směru na Pavlov na Žďársku, kde kamion zablokoval vozovku. Místo je s opatrností průjezdné pro osobní vozidla. Další odstavená nákladní vozidla jsou v obci Černá a v obci Pavlov na Žďársku," vyjmenovala policejní mluvčí Michaela Lébrová dnes kolem deváté hodiny ranní. 

Velké problémy jsou na silnici I/38 ve Stonařově na Jihlavsku, kde se podle dostupných informací srazily dva kamiony. Místo bude podle odhadů policejní mluvčí Dany Čírtkové neprůjezdné asi celé dnešní dopoledne. 

V nočních hodinách v našem kraji přibyl nový sníh. A v důsledku toho je od rána složité cestování. Největší problémy jsou hlášeny od policie a hasičů na silnici I/38 u Stonařova, kde se střetly dva kamiony.

Policisté od dnešní sedmé hodiny ranní přijali oznámení o téměř dvaceti nehodách. „Potýkáme se v kraji s problémy ve sjízdnosti na silnicích vyšších i nižších tříd. Proto apelujeme na řidiče, aby přizpůsobili rychlost a byli opatrní," vyzývá mluvčí policie Michaela Lébrová. 

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Kraje Vysočina

Štítky nehoda, sjízdnost, počasí, kolona, doprava, kamion, sníh, vítr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Vysočině přibyly další dopravní nehody. Kde všude stojí kamiony? | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.