Počasí dnes16 °C, zítra13 °C
Úterý 22. října 2024  |  Svátek má Sabina
Bez reklam

Na Vysočině jsou silnice mokré i s rozbředlým sněhem. Padá jinovatka ze stromů

Na Vysočině jsou dnes silnice mokré nebo se zbytky rozbředlého sněhu. Sypače v noci na dnešek jezdily na Žďársku a na Třebíčsku, kde vozovky ještě místy namrzaly. V této východní části kraje také začala padat jinovatka ze stromů, mohly by tam padat i větve, řekl dispečer krajské správy a údržby Roman Hubený. Teploty byly k ránu od minus jednoho do čtyř stupňů Celsia.

Rozbředlý sníh je na silnicích nižší třídy, které se nesolí. Hlavní tahy jsou mokré. V západní části kraje už podle dispečera jinovatka ze stromů spadla.

Na Vysočině dnes podle meteorologů bude zataženo, zpočátku mohou být někde mlhy. Ráno bude na většině území pršet, během dne budou srážky jen ojediněle, další dešťové přeháňky přijdou večer. Nejvyšší denní teploty budou mezi šesti až devíti stupni Celsia. Vítr může mít v západní části kraje v nárazech rychlost i okolo 50 kilometrů v hodině.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky doprava, počasí, silnice, sjízdnost, Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Vysočině jsou silnice mokré i s rozbředlým sněhem. Padá jinovatka ze stromů | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.