Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Silnice Vysočiny jsou po dalším sněžení mokré. Místy pozor na ledovku

Silnice na Vysočině byly dnes ráno po nočním sněžení mokré, na některých úsecích silnic se objevila ledovka. Problémy se sjízdností jsou na Havlíčkobrodsku nebo Žďársku, uvedla ráno mluvčí policie Dana Čírtková.

Podle dispečera krajských silničářů Aleše Hubeného vyjížděla v noci zimní údržba asi s 20 stroji, především na Jihlavsku, Žďársku a Havlíčkobrodsku. Úseky, které kvůli sjízdnosti zablokovaly kamiony, se podle něho podaří do hodiny ošetřit a zprůjezdnit, řekl krátce po šesté hodině. „Tady na Jihlavsku to kolegové nepodcenili, jeli ve tři hodiny, a stejně stál jeden kamion u Větrného Jeníkova. Teď zase stojí ve Stáji na silnici 353," řekl Aleš Hubený. Podle Čírtkové hlásili řidiči led na silnici také u Řehořova nebo u Jitkova na Havlíčkobrodsku.

Podle meteorologů bude dnes na Vysočině většinou zataženo. Zpočátku sněhové přeháňky vystřídá později v polohách pod 600 metrů nad mořem déšť se sněhem. Nejvyšší odpolední teploty budou asi mezi třemi až šesti stupni Celsia.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky doprava, počasí, silnice, sjízdnost, Vysočina, Kraj Vysočina, okres Havlíčkův Brod, okres Žďár nad Sázavou, okres Jihlava, Větrný Jeníkov, ledovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnice Vysočiny jsou po dalším sněžení mokré. Místy pozor na ledovku | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.