Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Chladné počasí práce na silnicích Vysočiny nezastavilo. Kde bude brzy hotovo?

Na některých silnicích I. třídy na Vysočině se stále ještě i přes podzimní chladnější počasí pracuje. Brzy hotovo bude na silnici I/37 na Žďársku, stejně jako na silnici I/19 ve stejném okrese.

Na první zmiňované silnici jde konkrétně o úsek od okraje obce Ořechov směrem na Křižanov, nyní tam byly v délce 1130 metrů položeny nové konstrukční vrstvy vozovky v obou směrech.

„Dopravní omezení spočívající v kyvadlově řízené dopravě bylo demontováno a v současné době probíhá zalití středových asfaltem a obnova vodorovného dopravního značení. Tyto práce omezí provoz v jejich aktuálním místě v rámci tzv. posuvného pracovního místa. V závislosti na počasí by mělo být hotovo nejpozději do 11. listopadu,“ popsal Martin Buček z ředitelství silnic a dálnic (ŘSD).

Na silnici I/19 na okraji obce Hamry nad Sázavou při vjezdu od Přibyslavi i nadále probíhají práce na opěrné zdi tělesa komunikace v délce 165 metrů při levé krajnici, a to ve směru na Přibyslav. Podle informací od ŘSD všechny práce zatím probíhají podle schváleného harmonogramu. „Byla dokončena betonáž poslední její části, průběžně se provádí její izolace a zasypání. Do poloviny listopadu by se zde ještě mělo jezdit kyvadlově jedním jízdním pruhem. Nicméně omezení dopravy nezpůsobuje závažnější dopravní komplikace,“ dodává k druhým opravám Martin Buček.

Ohodnoť článek

Foto Ředitelství silnic a dálnic

Štítky oprava, doprava, silnice, podzim, sezona, I/17, I/19, ŘSD, Kraj Vysočina, okres Žďár nad Sázavou, Martin Buček, Ředitelství silnic a dálnic, Přibyslav, Křižanov, Ořechov, Hamry nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chladné počasí práce na silnicích Vysočiny nezastavilo. Kde bude brzy hotovo? | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.