Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dálnice u Humpolce bude od dnešního večera zavřená na 14 hodin kvůli bourání nadjezdů

Dálnice D1 na Pelhřimovsku bude od dnešních 19:00 zavřená v obou směrech kvůli bourání dvou dálničních nadjezdů mezi exity 81 Koberovice a 90 Humpolec. Auta budou jezdit po objízdných trasách do 09:00 v neděli. Informovalo o tom Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) a policie. Přestavba nadjezdů je součástí oprav tohoto úseku dálnice s rozšířením vozovky o 75 centimetrů na obou stranách.

Objízdné trasy pro menší auta se liší podle jízdního směru. Ve směru na Brno budou sjíždět na regionální silnice u Koberovic a na D1 se vrátí v Humpolci. Pro osobní auta jedoucí na Prahu povede objízdná trasa od Humpolce kolem Ledče nad Sázavou k exitu 66 Loket, kde se vrátí na dálnici. Vozidla těžší než 12 tun budou zavřený úsek D1 obousměrně objíždět mezi exity Mirošovice a Humpolec po silnicích I/3 a I/19 kolem Tábora.

Opravy úseku D1 Koberovice - Humpolec za více než miliardu korun provádí pro Ředitelství silnic a dálnic od loňského podzimu firma Eurovia CS. Práce potrvají do listopadu 2021.

Zdroj ČTK

Štítky stavby, silnice, dálnice, D1, Humpolec, Dálnice D1, Koberovice, Ředitelství silnic a dálnic, okres Pelhřimov, Brno, Praha, Eurovia CS, Ledeč nad Sázavou, Mirošovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dálnice u Humpolce bude od dnešního večera zavřená na 14 hodin kvůli bourání nadjezdů | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.