Počasí dnes21 °C, zítra20 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Doprava

SJÍZDNOST: Řidiči musí být při cestování po Vysočině opatrní. V terénu bylo 50 sypačů

Silnice na Vysočině jsou sjízdné se zvýšenou opatrností. Nad ránem se dešťové přeháňky změnily ve sněžení, teploty klesají pod nulu. Silničáři měli v terénu asi 50 sypačů, řekl dispečer krajské správy a údržby silnic Aleš Hubený.

Na modernizovaný úsek dálnice D1 se vrací stavbaři. Budou uzavřeny rychlé pruhy

Už v pátek 5. března na modernizovaném úseku dálnice D1 opět začnou pracovat stavbaři. Budou zde totiž obnoveny práce na úseku číslo 11 mezi exitem 81 Koberovice a 90 Humpolec. Začne se v části mezi kilometrem 89,4 až 91,3.

Omezení pro řidiče v Havlíčkově Brodě. Kvůli stavbě obchvatu využijí provizorní komunikaci

Řidiči, kteří dnes budou cestovat po silnici I/38 v Havlíčkově Brodě se musí připravit na to, že od 9 hodin budou muset využít provizorní komunikaci, a to kvůli výstavbě jihovýchodního obchvatu Havlíčkova Brodu.

Třebíč za 10,5 milionu korun postaví okružní křižovatku. Zlepší dostupnost průmyslové zóny

Třebíč bude mít novou okružní křižovatku v Rafaelově ulici. Má zlepšit dostupnost nové průmyslové zóny. Odhadované náklady na stavbu jsou asi 10,5 milionu korun. Částečně se na nich bude podílet Kraj Vysočina, kterému patří silnice 360, z níž se...

Osobní auto skončilo na střeše, řidička musela být vyproštěna. Na místo letěl vrtulník

Záchranné složky zasahovaly dnes po půl 12 u vážné dopravní nehody, která se stala na Pelhřimovsku u obce Cetoraz. Jeden člověk byl s podezřením na závažnější poranění letecky transportován do českobudějovického traumacentra.

Po velkých teplotních výkyvech je třeba opravit výtluky. Nejhorší stav je na silnici I/38

Letošní zima, která byla i na Vysočině ve znamení silných mrazů, kolísání teplot a celkově vyššího úhrnu sněhových i dešťových srážek, se podepsala na stavu komunikací. Těm nevadí ani tak nízké či vysoké teploty, pokud jsou stabilní bez větších...

Jihlavský dopravní podnik zajistí zaměstnancům respirátory. Cestující bude namátkově kontrolovat policie

Na povinnost nosit respirátory na místech s vyšší koncentrací lidí, která začne platit od čtvrtka 25. února, reaguje také jihlavský dopravní podnik (DPMJ). Ten pro své zaměstnance zajistí respirátory. Stejná povinnost bude platit i pro cestující.

U Kožlí došlo k nehodě. V osobním autě se zranila žena s dítětem, skončili v nemocnici

Záchranné složky dnes ráno zaměstnala další dopravní nehoda. Před osmou hodinou ráno vyjížděly k ohlášené dopravní nehodě osobního vozidla na komunikaci u Kožlí na Havlíčkobrodsku. Při nehodě se zranila řidička vozidla a dítě, které s ní v autě...

Řidič s autem dnes ráno narazil do stromu. Dva lidé se při nehodě zranili

U Roučkovic na Pelhřimovsku došlo dnes ráno před 7:45 k dopravní nehodě. Řidič při ní zřejmě na kluzké vozovce narazil do stromu.

Na Vysočině byla v noci mlha a teploty pod nulou, silnice namrzly. Od půlnoci se stalo 7 nehod

Na Vysočině byla v noci mlha a teploty klesly pod nulu, silnice namrzaly. Nejvíc sypačů jezdilo na Žďársku, Jihlavsku a na Třebíčsku. Policie řešila od půlnoci sedm dopravních nehod, sdělila mluvčí krajské policie Dana Čírtková po 06:00. Podle...

Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.