Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policisté hledají svědky nehody teprve devatenáctiletého motorkáře

Třebíčští policisté se obrací na veřejnost, jež by mohla pomoci s vyšetřováním dopravní nehody, ke které došlo minulý týden v Třebíči. Hledají se svědci nehody motorkáře na Koželužské ulici.

„Ve čtvrtek 2. července jel po půl třetí odpoledne řidič motocykl Yamaha YZF-R125 po ulici Koželužská ve směru od Starče k ulici Dr. Ant. Hobzy a při průjezdu křižovatkou s ulicí Řípovská z dosud nezjištěných příčin havaroval. Při nehodě utrpěl devatenáctiletý motocyklista zranění a zdravotnickou záchrannou službou byl převezen do nemocnice na ošetření. U řidiče policisté provedenou dechovou zkouškou požití alkoholu vyloučili. Místo dopravní nehody ohledali a zadokumentovali. Na motocyklu vznikla škoda přibližně dvacet tisíc korun,“ popisuje samotný incident Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Policisté provádějí šetření za účelem zjištění příčiny a veškerých okolností, za kterých k nehodě došlo. V současné době se obracejí na případné svědky.

„Policisté žádají osoby, které havárii motocyklisty viděly, a mohly by tak poskytnout informace k průběhu dopravní nehody, aby se přihlásily na linku 158,“ vyzývá Jana Kroutilová.

Ohodnoť článek

Foto Drbna

Štítky nehoda, svědek, policie, zranění, havárie, dopravní nehoda, Třebíč, Yamaha, Stařeč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají svědky nehody teprve devatenáctiletého motorkáře | Třebíčsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.