Počasí dnes8 °C, zítra13 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Debata o bezpečnosti v Jihlavě podruhé. Teď o problémech nejen s romskou mládeží

Bezpečnost v centru Jihlavy. Živé téma posledních týdnů na sociálních sítích. A také téma už druhé debaty, kterou organizuje radnice v Jihlavě. Na ni je zvána široká veřejnost. Jejím tématem bude ne/organizovaná mládež.

Tématem minulé debaty, která se na toto téma konala poprvé, bylo bezdomovectví. I tentokrát bude hostem primátorka Karolína Koubová, radní pro sociální oblast Daniel Škarka, zástupci odboru školství, ředitel Městské policie Jihlava Jan Frenc, zástupci Oblastní charity Jihlava a také představitelé organizací a spolků, které se zabývají využitím volného času mládeže.

„Tentokrát se bude především mluvit o chování dětí ze sociálně vyloučeného prostředí a o romských dětech, které se často velmi viditelně a slyšitelně projevují v centru města. Tématem další besedy, která se uskuteční v listopadu, bude romsko-neromské soužití," uvedl Radovan Daněk, mluvčí jihlavské radnice. 

Pokud vás toto téma zajímá, pak si do svých diářů zapište datum pondělí 25. října od 17:00. Debata o bezpečnosti se bude konat v gotickém sále jihlavské radnice. Do debaty se mohou lidé zapojit také v online prostředí virtuální kavárny. Záznam besedy bude následně zveřejněn na webu města a na YouTube kanálu města Jihlavy. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Fénixův Řád Rozzlobení mladí muži a mladé ženy

Štítky bezpečnost, centrum, Jihlava, radnice, debata, veřejnost, občané, Karolína Koubová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Debata o bezpečnosti v Jihlavě podruhé. Teď o problémech nejen s romskou mládeží | Jihlavsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.