Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jihlava zve na Velikonoční putování. Na rodiny s dětmi čekají úkoly a odměny

, aktualizováno 1. dubna 2021, 21:35

Už ve čtvrtek 1. dubna v Jihlavě startuje soutěž nazvaná Velikonoční putování, je určena hlavně rodičům s dětmi. Všichni zájemci si mohou od stejného data na městském informačním centru (MIC) vyzvednout soutěžní kartičky a po absolvování velikonoční trasy vyhrát spoustu cen.

Jak bude soutěž probíhat?

Po celé Jihlavě čeká na zájemce celkem deset stanovišť. Na každém místě bude k vidění nejen velikonoční výzdoba, ale i soutěžní úkol, jenž je třeba splnit a zaznamenat do zmíněné kartičky.

Vyplněnou kartičku je třeba donést zpět na MIC, to je možné až do 30. dubna. Na MIC dostanou všichni soutěžící odměnu. Po skončení soutěže 3. května proběhne losování o hlavní cenu, jména výherců budou dostupná na webových stránkách a také na Facebooku Města Jihlavy.

Jihlavské Velikonoční putování bude probíhat od 1. do 30. dubna 2021.

Jednou ze zastávek bude také jihlavský Citypark, kde je už nyní k vidění velikonočně vyzdobený parčík v ulici U Dlouhé stěny.

V rámci Velikonočního putování se mohou lidé v Cityparku zastavit ve 40 obchodech, které jsou otevřeny i přes všechna omezení. Případně fungují i výdejní okénka. Nejen soutěžící si k nám mohou dojít pro kávu, umýt si auto nebo si třeba zakoupit oves či mrskačku v našem květinářství,“ jmenuje za jihlavský Citypark marketingová manažerka Iva Pakostová.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky Velikonoce, duben, putování, Jihlava, výzdoba, soutěž, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlava zve na Velikonoční putování. Na rodiny s dětmi čekají úkoly a odměny | Jihlavsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.