Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V Předboři na Jihlavsku hořelo v truhlárně. Škoda byla vyčíslena na pět milionů korun

Hned osm hasičských jednotek vyjíždělo dnes v noci k požáru truhlárny v Předboři na Jihlavsku. Událost byla nahlášena krátce před třetí hodinou ráno. Plameny dostávali pod kontrolu profesionální hasiči z Jihlavy a Polné spolu s dobrovolnými kolegy z Brtnice, Luk nad Jihlavou, Kamenice, Jihlavy – Bedřichova, Měřína a Kněžic. Vyhlášen byl druhý stupeň požárního poplachu.

V době příjezdu hasičů na místo události byla truhlárna v plamenech. Uvnitř truhlárny bylo nejenom dřevo, ale také speciální stroje. Hasiči na likvidaci požáru nasadili několik vodních proudů.

„Pár minut po čtvrté hodině ráno dostaly zasahující jednotky požár pod kontrolu. Zásah na místě v tuto chvíli stále probíhá. Hasiči rozebírají požárem zasažené konstrukce objektu a dohašují jednotlivá ohniska hoření,“ sdělila Petra Musilová, mluvčí krajských hasičů.

Doplnila, že při požáru ani samotném zásahu se zatím nikdo nezranil. Majetková škoda vzniklá požárem byla předběžně vyčíslena na 5 milionů korun. „Příčinu vzniku požáru na místě v tuto chvíli intenzivně zjišťují naši vyšetřovatelé,“ dodává Musilová.

Ohodnoť článek

Foto HZS Kraje Vysočina

Štítky požár, truhlárna, Předboř, hasiči, Jihlava, okres Jihlava, Polná, Brtnice, Bedřichov, Kamenice, Kněžice, Měřín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Předboři na Jihlavsku hořelo v truhlárně. Škoda byla vyčíslena na pět milionů korun | Jihlavsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.