Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Třiatřicetiletý motorkář na silnici I/38 narazil do sloupu. Na místě podlehl svým zraněním

, aktualizováno 2. října 2019, 8:44

K tragické dopravní nehodě vyjížděly záchranné složky v pondělí 1. října krátce před půlnocí. Na silnici I/38 mezi Havlíčkovým Brodem a obcí Štoky zemřel třiatřicetiletý řidič motorky značky Honda.

Statistika
Letos zemřelo na silnicích našeho kraje sedm motocyklistů. Policisté na Vysočině od začátku letošního roku do konce září dopravní nehody, při kterých mělo účast 105 motocyklistů.

Sedm motorkářů při nehodě zemřelo, čtrnáct se těžce zranilo a 72 dalších se zranilo lehce. Bez zranění z nehody vyvázlo pouhých 13 motocyklistů.

Dva motocyklisté, kteří byli účastníkem nehody, byli v době nehody v podnapilém stavu.

Třiatřicetiletý řidič motocyklu Honda projížděl po silnici I/38 ve směru jízdy na obec Červený Kříž. Na přímém úseku komunikace v klesání z dosud nezjištěných příčin vyjel vpravo ve směru své jízdy na nezpevněnou část krajnice, kde narazil do sloupu telefonního vedení. Následky dopravní nehody jsou fatální. Při nehodě motocyklista trpěl zranění neslučitelná se životem a na místě dopravní nehody zemřel,“ sdělila k nešťastné události Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Další okolnosti tragické dopravní nehody jsou předmětem šetření ze strany policistů dopravního inspektorátu Havlíčkův Brod. Při nehodě vznikla hmotná škoda přesahující částku 90 tisíc korun.

Foto Drbna

Štítky nehoda, úmrtí, I/38, motorkář, silnice, úraz, havárie, Honda, Havlíčkův Brod, Červený kříž, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třiatřicetiletý motorkář na silnici I/38 narazil do sloupu. Na místě podlehl svým zraněním | Havlíčkobrodsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.