Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policisté stále hledají svědky v případu šestnáctiletého chlapce, který tragicky zemřel

Havlíčkobrodští kriminalisté se stále zabývají tragickou událostí, která se stala v sobotu 12. října. Náhodní kolemjdoucí našli kolem druhé hodiny ranní tělo šestnáctiletého chlapce bez známek života, a to na okraji silnice II/345 mezi obcemi Sobíňov a Ždírec nad Doubravou. I přes poskytnutí okamžité pomoci přivolaný lékař konstatoval smrt. V současné době je hlavní prověřovanou verzí kriminalistů, že mladíka srazilo dosud nezjištěné auto.

„Havlíčkobrodští kriminalisté prověřili všechny dostupné kamerové záznamy, které by mohly pomoci při prověřování okolností, za kterých došlo k úmrtí mladíka. Zatím je bohužel pátrání neúspěšné. Po dalším důkladném vyhodnocení dalších kamerových záběrů bylo ve Ždírci nad Doubravu zachyceno na kruhovém objezdu dosud blíže neustanovené osobní motorové vozidlo, které je vidět na fotografii,“ popisuje Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Jedná se o dosud blíže neurčené osobní motorové vozidlo v provedení „sedan“ (liftback), pravděpodobně tmavší barvy, možná tovární značky BMW, popřípadě další podobné tomuto konkrétnímu vozidlu.

„Vozidlo na uvedený objezd najelo od obce Sobíňov a poté po vyjetí z třetího výjezdu pokračovalo v jízdě směrem ke křižovatce „U Lázničků“, kde na světelné křižovatce odbočilo z pohledu své jízdy vlevo a pokračovalo směrem na obec Údavy - směr Chrudim, Pardubice. Zaznamenaný čas průjezdu „neustanoveného“ vozidla přes kruhový objezd je dne 12.října 2019 v 1:49 hodin,“ popisuje jízdu důležitého svědka Čírtková.

Kriminalisté by uvítali, kdyby se jim přihlásil řidič tohoto vozidla. Se svým svědectvím se mohou přihlásit případně další osoby, které by mohly podat bližší informace k uvedenému vozidlu nebo k prověřované události.

„Kriminalisté všechny případné svědky žádají, aby se svým svědectvím kontaktovali linku tísňového volání 158 nebo se obrátili přímo na kriminalisty z oddělení obecné kriminality SKPV územního odboru Havlíčkův Brod – telefonické spojení -  974 271 326, 974 271 320,  případně aby kontaktovali vyšetřovatele případu na e-mailu: pavel.vidner@pcr.cz nebo frantisek.steidl@pcr.cz,“ uzavírá prosbu mluvčí Čírtková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky tragédie, úmrtí, vyšetřování, svědectví, policie, Sobíňov, Ždírec nad Doubravou, BMW, Služba kriminální policie a vyšetřování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté stále hledají svědky v případu šestnáctiletého chlapce, který tragicky zemřel | Havlíčkobrodsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.