Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hasiči na Vysočině po sobotních bouřkách čistili sklepy i silnice. Nejvíc na Jihlavsku

Hasiči na Vysočině po sobotních bouřkách nejčastěji čerpali vodu ze sklepů a uklízeli bahno ze silnic. Někde voda natekla i do garáží nebo do rodinných domů. Od sobotních 17:00 vyjeli kvůli počasí skoro čtyřicetkrát. Nejvíc událostí, přes polovinu, bylo na Jihlavsku. Večerní bouřky skoro neškodily na Havlíčkobrodsku a na Pelhřimovsku. Vyplývá to z dnešního přehledu zásahů hasičských jednotek na Vysočině.

Na Jihlavsku pomáhali hasiči čistit přízemí domů nebo garáže například v Jihlavě, Polné nebo ve Ždírci. V Měšíně uvízlo ve vodě osobní auto, zranil se jeden člověk. V Jihlavě - Heleníně hasiči čistili ucpané koryto řeky a ve Ždírci výpusť rybníka.

V Budkově na Třebíčsku hasiči odstraňovali nánosy krup a v Dešově bahno ze silnice. Na Žďársku se voda například dostala do rodinných domů ve Vepřové a v Měříně.

Autoři | Foto čtenář Jihlavské Drbny

Štítky hasiči, počasí, Vysočina, bouřka, zásah, okres Jihlava, silnice, Kraj Vysočina, okres Havlíčkův Brod, okres Pelhřimov, Jihlava, Ždírec, Polná, Měšín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hasiči na Vysočině po sobotních bouřkách čistili sklepy i silnice. Nejvíc na Jihlavsku | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.