Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jihlavská reprezentace na vítězné vlně. Otočila zápas proti Mostu a upevnila si třetí místo v Superlize

Tři zápasy, tři výhry. Stoprocentní bilancí se zatím může pyšnit reprezentační výběr jihlavské malé kopané v jarní části celostátní Superligy. V nedělním zápase proti Mostu sice Jihlavané museli dotahovat, ale na tři cenné body obratem ve druhé půli dosáhli. Po výhře 6:5 jim patří průběžná třetí příčka.

Jihlavskému výběru malé kopané se v jarní části Superligy daří skvěle. V neděli na domácím hřišti navázal na předchozí dvě výhry s Olomoucí a Příbramí a v přímém souboji o třetí místo celostátní soutěže otočil nepříznivě vyvíjející se duel proti Mostu.

Jihlavu totiž nerozhodil ani nepovedený první poločas, po kterém prohrávala o tři branky. Ve druhé půli domácí výrazně zabrali a nakonec mohli slavit těsné, ale o to cennější vítězství 6:5. Brankově se na něm podíleli dvakrát Petr Ošmera a Richard Svoboda, po jednom gólu přidal Robin Demeter a Zdeněk Kučera.

Díky výhře nyní v Superlize patří Jihlavě třetí příčka s náskokem dvou bodů na čtvrtou Prahu. Další utkání je v plánu v polovině května v Plzni.

Jihlava - Most 6:5 (1:4)

Branky: Ošmera Petr 2, Svoboda Richard 2 Demeter Robin 1, Kučera Zdeněk 1 -  Bíro Ondřej 2, Matyáš David 2, Popelka Vít 1.

Jihlava: Kubica David - Demeter Robin, Chramosta Jan, Kavka Daniel, Kučera Zdeněk, Ošmera Petr, Plichta Antonín, Svoboda Richard, Šuta Radim.

Most: Aschenbrenner Miloslav - Bíro Ondřej, Fišer Antonín, Kasal Daniel, Levý Stanislav, Macko David, Matyáš David, Polák Jakub, Popelka Vít.
 

Foto Malá kopaná Jihlava

Štítky Jihlava, malá kopaná, Superliga, Evropská Superliga, FK Baník Most, FC Vysočina Jihlava, SK Sigma Olomouc, 1. FK Příbram, Richard Svoboda, FC Viktoria Plzeň, Zdeněk Kučera, Praha

Jihlavská reprezentace na vítězné vlně. Otočila zápas proti Mostu a upevnila si třetí místo v Superlize | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.