Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Na Axis Noční desítce byl nejrychlejší Jakub Exner, mezi ženami dominovala Olga Krčálová

V sobotu večer na prostranství u řeky Jihlavy proběhl již čtvrtý ročník nevšedního závodu Axis Noční desítka. Více než 500 běžců závodilo v několika věkových kategoriích, kromě základní desetikilometrové tratě byla připravena i její poloviční vzdálenost.

Podmínky pro zdárný průběh závodů byly příznivé, leč trochu mrazivé. Účastníků rok co rok přibývá, tentokrát si cestu do areálu Český mlýn našlo přes pět set závodníků, kteří si za svoji účast a nasazení odnesli unikátní dřevěné medaile jako památku na absolvování nočního závodu.

Poděkování jistě zaslouží všichni oragnizátoři a dobrovolníci, kteří se zasloužili o jednoznačně pozitivní dojem, který celá akce zanechala. Pojďme si připomenout ty nejúspěšnější závodníky v hlavních kategoriích.

Na hlavní desetikilometrové trati mezi muži dominoval Jakub Exner, o pouhých pět vteřin byl pomalejší Libor Eremka, jako třetí proťal cílovou čáru Kamil Kyrš. Mezi ženami byla nejrychlejší Olga Krčálová, následována Lenkou Blažkovou a Adélou Stráskou.

Poloviční distanci ovládl Roman Kocúrek, na stříbro dosáhl Jakub Šndrla, bronz udělal radost Františku Mottlovi. Mezi dámami vyhrála Kateřina Przeczková, tu mezi nejlepšímu doplnila Lucie Horáková a Lenka Manová. 

Kompletní výsledková listina je k nahlédnutí ZDE.   

Foto Facebook Axis Noční desítka

Štítky Jihlava, František Mottl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Axis Noční desítce byl nejrychlejší Jakub Exner, mezi ženami dominovala Olga Krčálová | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.