Počasí dnes18 °C, zítra17 °C
Středa 25. září 2024  |  Svátek má Zlata
Bez reklam

Florbalistky se střídavými úspěchy. SK o víkendu jednou vyhrál, FBŠ na body stále čeká

Opět ne úplně úspěšně odehrály jihlavské florbalistky další soutěžní víkend. Zatímco u SK je znát určitý progres a po prohře s lídrem z Brna porazil Šitbořice, FBŠ si opět připisuje dvě porážky. V osmičlenné tabulce východní části první ligy je SK šestý, FBŠ okupuje poslední příčku.

Proti suverénovi tabulky sehrály Jihlavanky vyrovnaný zápas. Duel hraný ve Žďáru nad Sázavou byl vděčný pro všechny diváky, méně už pro trenéry obou týmů. Brňanky ani jednou neprohrávaly a v koncovce byly přece jen šťastnější.

Druhého vítězství v sezóně zaznamenal SK proti Šitbořicícm. Oproti sobotnímu utkání s Brnem Jihlavanky vylepšily obranu, první gól obdržely až v závěru druhé třetiny. Ve třetí třetině nedovolily soupeřkám o bodovém zisku uvažovat a připsaly si cennou výhru do prvoligové tabulky

SK Jihlava - itelligence Bulldogs Brno 7:9 (2:4, 4:3, 1:2)

Branky: Sedláčková 2, Běhounková, Bednářová, Mácová, Pavlicová, Pálková - Žáková 3, Boberová 2, Bachratá, Koláčková, Štěrbová, Krejčíková.

Pramos Šitbořice FBC Aligators - SK Jihlava 4:8 (0:1, 1:3, 3:4)

Branky: Jahodová, Martincová, Drápalová, Slezáková - Sedláčková 2, Bednářová 2, Pálková, Pavlicová, Mácová, Běhounková.

 

Ani v pátém utkání sezóny neměla FBŠ Jihlava obranu z nejpevnějších. O osudu utkání rozhodla první třetina, kdy hostující tým zatížil konto soupeře hned pěti brankami, zejména díky důrazu v obou brankovištích. Pak Aligátorky zvolnily, dovolily Jihlavankám lehce vyrovnat hru, ale na udržení výhry to bez problémů stačilo.

Jestliže v sobotu se FBŠ hrubě nevyvedla první třetina, proti Vysokému Mýtu selhaly hráčky v posledním dějství. Do té doby se držely na dostřel, ale v závěru došly síly zejména v předbrankovém prostoru. A když chyběl klid v zakončení, urodil se dvojciferný výsledek. Hvězdou utkání se stala šestibranková Kristýna Minářová. 

FBŠ Jihlava - PRAMOS Šitbořice FbC Aligators  3:9 (0:5, 1:2, 2:2)

Branky: Váňová, Vaněčková, Trávníková - Jahodová 2, Mátlová 2, Manová, Drápalová, Kateřina Slezáková, Buráňová, Slezáková.

FTC Vysoké Mýto - FBŠ Jihlava 11:3  (2:0, 3:3, 6:0)

Branky: Kristýna Minářová 6, Prokešová 2, Foffová, Bekeová, Klára Minářová – Chvátalová 2, Bártová.

 

Foto Facebook SK Jihlava

Štítky Šitbořice, Brno, florbalista, FBŠ Jihlava, SK Jihlava, Bulldogs Brno, Žďár nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Florbalistky se střídavými úspěchy. SK o víkendu jednou vyhrál, FBŠ na body stále čeká | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.