Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Biatlonový svátek v Novém Městě na Moravě se dnes uzavírá závody s hromadným startem

Světový pohár v biatlonu v Novém Městě na Moravě dnes uzavřou první závody s hromadným startem v sezoně. Atraktivních „masáků“ pro 30 startujících se zúčastní čtyři čeští reprezentanti a tři reprezentantky.

Muži pojedou od 11:45 a na patnáctikilometrovou trať se vydá i kvarteto Michal Krčmář, Michal Šlesingr, Ondřej Moravec a Jaroslav Soukup. Mimořádnou motivaci bude mít Moravec, jenž bude chtít třiceti tisícovkám fanoušků oplatit jejich podporu ze sobotní stíhačky, kterou s náhradní zbraní dokončil padesátý.

Ženy program třetího dílu SP zakončí od 14:15. Na trati 12,5 km nebude chybět elitní české trio Gabriela Koukalová, Eva Puskarčíková a Veronika Vítková.

Foto Facebook Český biatlon | Zdroj ČTK

Štítky Nové Město na Moravě, Světový pohár v biatlonu, Ondřej Moravec, Jaroslav Soukup, Michal Krčmář, Michal Šlesingr, Gabriela Soukalová, Eva Puskarčíková, Veronika Vítková, svátek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Biatlonový svátek v Novém Městě na Moravě se dnes uzavírá závody s hromadným startem | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.