Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Gladiators jsou stále stoprocentní, v Ústí nad Labem vyhráli vysoko 42:0

V jednoznačnou záležitost se proměnil i druhý letošní vzájemný zápas Gladiators proti ústeckým Blades. Vysoký favorit zápasu rozhodl už před poločasovou přestávkou a nakonec svého soupeře porazil 42:0. Nic se nemění oni v tabulce západní skupiny Snapbacks ligy, Vysočina je s pěti výhrami z pěti zápasů na čele.

V Ústí nad Labem nebylo poměrně rychle pochyb o tom, že zápas dopadne ve sprostěch favoria z Vysočiny. První bodovou akci si připsal quarterback Dundáček, který krátkým během přinesl svému týmu šestibodové vedení. Na konci první čtvrtiny pak Dundáčkův dlouhý pas zachytil receiver Majerčák, který tak načal svoje velmi povedené nedělní představení - 0:12.

Další tři body přidal povedeným field goalem Kodým, poté dva touchdowny zaznamenal krátkými runy Chramosta a definitivně tak zlomil odpor domácích Blades. Obě bodové akce korunoval dvěma extra pointy kicker Kodým. Velmi vydařenou druhou čtvrtinu ze strany Gladiators stvrdil dalším chatchem mladý Majerčák - 0:35.

Druhý poločas se již odehrál v uvolněném tempu. Hosté se v útoku nikam nehnali, ale jejich obrana fungovala stále nezchybně, Blades nedovolila ani čestný úspěch a připsala si ceněný shot-out. Bodovou tečku si připsal opět Majerčák, který zachytil přihrávku náhradního quarterbacka Bezecného a upravil skóre na konečných 0:42-     

Ústí nad Labem Blades - Vysočina Gladiators 0:42 (0:12, 0:23, 0:7, 0:0)

Ohodnoť článek

Foto Lukáš Vrábel

Štítky Vysočina Gladiators, americký fotbal, Jihlava, Snapbacks liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gladiators jsou stále stoprocentní, v Ústí nad Labem vyhráli vysoko 42:0 | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.