Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Přerov vzdoroval jen první poločas, Gladiators si po výhře 28:7 udrželi stoprocentní bilanci

Gladiators si i nadále drží svoji neporazitelnost. Nezaváhali ani počtvrté, v domácím prostředí porazili přerovské Mammoths 28:7, když museli zpočátku dotahovat náskok soupeře. S bilancí 4-0 je Vysočina na průběžné prvním místě západní skupiny Snapbacks ligy.

Gladiators v neděli poprvé v sezóně prohrávali, když během první čtvrtiny našel přerovský quarterback Stoklásek receivera Čapku, aby vzápětí sám dopravil šišku do end zóny domácích. Kicker Večerka následně potvrdil extra point - 0:7. I Vysočina nebyla daleko k touchdownu, jejich snahu ale překazil interception. 

Ve druhé čtvrtině se domácí zlepšili. Fiala fumblem vybojoval dobrou pozici pro útok a poté, co quarterback Dundáček dvakrát našel Čermáka, radovali se Gladiators z vyrovnání. Spolupráce po stejné ose, tedy Dundáček - Čermák byla úspěšná i chvilku před poločasem, pro druhého jmenovaného to byl poměrně jednoduchý touchdown - 14:7. I zde, stejně jako u všech touchdownů domácích, potvrdil bodou akci extra pointem Kodým. 

 Ve třetím dějství bylo k vidění několik nadějných drivů, které ale skončily po dobré práci obou obran, za domácí zmiňme důležité tackly Čížka a Kratochvíla. Vytěžit z toho dokázala známá produktivní dvojice - Dundáček nahrával, Čermák chytal a upravil na 21:7.

Čížkův interception a zisk míče dokázal domácí tvůrce hry využít k další bodové akci. Tentokrát našel Blackwooda, který zvýšil na konečných 28:7. Přerov se nevzdával, ale na pozornou obranu Gladiators si nepřišel. Její dobrý výkon podtrhl v závěru Lepič dalším interceptionem.

Vysočina Gladiators - Přerov Mammoths 28:7 (0:7, 14:0, 7:0, 7:0)

Ohodnoť článek

Foto Petr Milfait | Zdroj Vysočina Gladiators

Štítky Vysočina Gladiators, americký fotbal, Jihlava, Snapbacks liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přerov vzdoroval jen první poločas, Gladiators si po výhře 28:7 udrželi stoprocentní bilanci | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.