Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Výběr Jihlavy nastoupí zítra na "Modetě" proti Mostu ve třetím kole DRFG Superligy malého fotbalu

Po nepovedeném začátku sezony, kdy jihlavská reprezentace prohrála v Příbrami i doma i Brnem, čeká tým z Vysočiny utkání s loňským vicemistrem z Mostu. Zápas se hraje tradičně na umělé trávě Na Stoupách v neděli 2. října od 17 hodin. Oproti minulému zápas s Brnem trenér Lukáš Staněk provedl několik změn a doufá v lepší výsledek.

Znepokojují Vás dvě prohry?
"Znepokojují" je příliš silné slovo. Malý fotbal hrajeme hlavně pro radost. Takže bych to spíše nazval "zklamáním". Úvodní zápasy nám prostě nesedly. V Příbrami jsme bod zachraňovali až ke konci a v utkání chyběla součinnost hráčů v útočné činnosti. Proti Brnu jsme narazili na velice organizovaného protivníka, který téměř nechyboval. Navíc šel do vedení, které se nám ve druhé půli nepodařilo dohnat. V kontextu pak utkání v našem podání vypadalo jako velmi nepovedené. Už bychom si chtěli udělat radost kvalitním výkonem a plným bodovým ziskem.

Co jste dělali pro změnu?
Čeká nás vícemistr, takže hodně těžký soupeř. V sestavě je opět pár změn. Termín utkání nám dovolil poskládat sestavu, kdy oba útoky hrají pospolu i v naší jihlavské soutěži. Ani jeden z hráčů není nadšen z našeho dosavadního bodového zisku. Pokusíme se tedy na Most něco vymyslet a rozšířit dosavadní účet.

Co bude platit na Most?
Je to možná klišé, ale v Malé kopaně velice důležitý aspekt - rychle se po ztrátě vracet pod míč a nabírat nabíhající hráče z hloubky pole. Pokud v tomto budeme poctiví, výsledek by se měl dostavit. Věřím v naší kreativitu v útočné fázi. A také doufám, že budeme daleko produktivnější oproti již odehraným zápasům. Dva vstřelené góly v průměru na zápas je hodně málo.

Sestava Jihlavy: Kubica (Starlet) - Vacek, Přibyl, Brabec (všichni Pohárová středa), Kučera, Šuta, Demeter, Kavka David, Niederle (všichni SEDMÍK Some Vysočina), Průcha (Starlet), Kubát (RC Maňana).

Foto Malá kopaná Jihlava | Zdroj Malá kopaná Jihlava

Štítky FC Vysočina Jihlava, FK Baník Most, FC Zbrojovka Brno, 1. FK Příbram, Na Stoupách, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výběr Jihlavy nastoupí zítra na "Modetě" proti Mostu ve třetím kole DRFG Superligy malého fotbalu | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.