Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

IBU změnila program Světového poháru biatlonistů v Novém Městě. Bude trvat čtyři dny

Mezinárodní biatlonová unie (IBU) společně s Evropskou vysílací společností (EBU) změnily program prosincového Světového poháru v Novém Městě na Moravě. Rozšíří se na čtyři dny, počet závodů přitom zůstane stejný. Muži poběží úvodní sprint na 10 kilometrů už ve čtvrtek 15. prosince, sprint žen na 7,5 km se uskuteční podle původního plánu v pátek. Změnu požadovaly televizní společnosti.

Víkendový program SP zůstal beze změn. V sobotu se uskuteční stíhací závody a v neděli závody s hromadným startem. „Nemohli jsme do této změny nijak zasáhnout, museli jsme ji pouze akceptovat,“ řekl ČTK šéf organizačního výboru Jiří Hamza.

Za současné situace pořadatelé chtějí, aby ze změny profitovali fanoušci biatlonu. „Vstupenky, které si už diváci zakoupili na původní páteční program se dvěma sprinty, zůstávají v platnosti i na čtvrteční závody. Týká se to i VIP vstupenek,“ vysvětlil Hamza.

Nově si zájemci mohou zakoupit i vstupenky na oba dny jednotlivě. Pro sektory A, B, C, D a E1, kde činila původní cena 550 korun, je aktuální cena 350 korun na den. Do sektoru E2 zaplatí nyní fanoušek 275 korun místo původních 450 korun. Vstupenky na trať budou v nabídce od druhé poloviny září.

Program Světového poháru v biatlonu v Novém Městě:

čtvrtek 15. prosince: 17:30 sprint mužů

pátek 16. prosince: 17:30 sprint žen 

sobota 17. prosince: 15:00 stíhací závod mužů, 17:30 stíhací závod žen

neděle 18. prosince: 11:45 závod s hromadným startem mužů, 14:15 závod s hromadným startem žen

Autoři | Foto www.vysocina-arena.cz

Štítky Mezinárodní biatlonová unie, Nové Město na Moravě, sprint, světový pohár, vstupenka, Jiří Hamza, Organizační výbor Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, Světový pohár v biatlonu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

IBU změnila program Světového poháru biatlonistů v Novém Městě. Bude trvat čtyři dny | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.