Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dorostenci Vysočiny Gladiators jsou mistry ČR! Ve finále přestříleli Brno Sígrs 60:56

Organizace Vysočina Gladiators slaví další velký úspěch svého mládežnického týmu. Po sobotním stříbru juniorů dokonce na nejvyšší republikový stupínek vystoupali dorostenci, kteří v dnešním ofenzivně laděném finále porazili brněnské Sígrs 60:56.

Finálový zápas se netradičně odehrával v Lukách nad Jihlavou a oba týmy jako by si zvykali na nové hřiště, v porovnání s druhým poločasem bylo totiž k vidění o dost méně bodů. Přesto byl zápas vyrovaný od začátku do konce. První čtvrtinu vyhráli těsně Gladiátoři, druhou zase Sígrs, do kabin se šlo za stavu 18:16.

Ofenzívní stavidla se otevřela hned po obrátce. Oběma týmům se začalo extrémně dařit na útočné polovině a skóre narůstalo do nevídaných výšin. Ve třetí čtvrtině navýšili hráči Vysočiny vedení na čtyři body, které udrželi až do konce. Digitální tabule nakonec ukazovala finálový výsledek 60:56, které udělalo obrovskou radost domácím dorostencům, kteří se tak stali nejlepšími v republice.  

Foto Facebook / Vysočina Gladiators

Štítky Vysočina Gladiators, americký fotbal, titul, dorost, finále, Česko, Brno, Luka nad Jihlavou, Kraj Vysočina

Dorostenci Vysočiny Gladiators jsou mistry ČR! Ve finále přestříleli Brno Sígrs 60:56 | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.