Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Dukla selhala v Kadani, na ledě posledního týmu prohrála 2:1

Velký šok v negativním smyslu slova dnes zažili příznivci hokejové Dukly. Ta v rámci 16. kola podlehla Kadani, suverénně nejhoršímu týmu první ligy, který do dnešního střetnutí ani jednou vyhrál. Jihlavský tým nenavázal na předchozí tři výhry zůstává na osmé příčce tabulky.

První třetina se odehrávala dle jihlavských not, ale velké množství šancí ke gólu nevedlo. Kadaň následně zlepšila herní projev směrem dopředu a před polovinou zápasu zasadila Dukle dvojitý úder, který se ukázal býti rozhodujícím. Nejprve se střelou na zadní tyč prosadil Daniel Poizl a o necelou minutu později překvapil Brože Toan Chlouba. Jihlavští sice snížili po 13 sekundách třetího dějství zásluhou Josefa Skořepy, ale i přes obrovský tlak na kadaňskou branku se druhého gólu nedočkali. Kadaň tak poprvé vyhrála po 40 zápasech.

SK Trhači Kadaň - HC Dukla Jihlava 2:1 (0:0, 2:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 29. Poizl (Koblížek), 30. Chlouba (Michnáč, M. Jandus) – 41. Skořepa (T. Harkabus)

Rozhodčí: Petružálek, Micka – Belko, Tvrdík

SK Trhači Kadaň: Neužil (Wolf) – Novák, Trefný (C), Poizl, L. Chalupa, M. Jandus, Eliáš, Mert – Zabloudil, Kůs (A), Wojnar – Čech, Čermák, Michnáč – Wágner, Chlouba (A), Koblížek – Zd. Zabloudil, Řepík, Homer.

HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Chaloupek) – Mareš, Staněk, Půža, J. Holý, D. Kolář, Vála, Piegl (A) – Čachotský (C), Skořepa, Matýs – Anděl, Poletín, Fronk – T. Harkabus, Juda, Lichanec – D. Čermák, Davídek.

 

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Kadaň, hokej, první liga, Sportovní klub Kadaň, FK Dukla Praha, Jan Brož, Josef Skořepa, HC Dukla Jihlava

Dukla selhala v Kadani, na ledě posledního týmu prohrála 2:1 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.